Χαμός με Ουί-Τζο Χουάνγκ: 9 ομάδες από 4 διαφορετικές χώρες! (vid)

Χαμός με Ουί-Τζο Χουάνγκ: 9 ομάδες από 4 διαφορετικές χώρες! (vid)

Εχει πέραση ο 29χρονος επιθετικός – Ποιες ομάδες βρίσκονται στο κόλπο για την απόκτησή του, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Ουί-Τζο Χουάνγκ και τους υποψήφιους… μνηστήρες του 29χρονου στράικερ της Μπορντό, με τους Νοτιοκορεάτες μάλιστα να μπλέκουν τον συμπατριώτη τους με 9 ομάδες από 4 διαφορετικές χώρες. 

Συγκεκριμένα, για την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού φέρονται να ενδιαφέρονται οι Νότιγχαμ Φόρεστ, Γουλβς και Φούλαμ από την Αγγλία, η Πόρτο από την Πορτογαλία, οι Μονπελιέ, Τρουά, Στρασβούργο και Μπρεστ από την Γαλλία και μια ομάδα από το MLS, χωρίς όμως να κατονομάζεται. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες υπήρξε ρεπορτάζ στην Αγγλία, το οποίο ανάφερε ότι η Νότιγχαμ Φόρεστ αγοράζει τον Ουί-Τζο Χουάνγκ από την Μπορντό και τον παραχωρεί ως δανεικό στον Ολυμπιακό για να πάρει παιχνίδια και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους στις ευρωπαϊκές και εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα με Μπότο – Λουτσέσκου

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο συγκεκριμένο θέμα είχε αναφερθεί και ο γνωστός Αγγλος δημοσιογράφος, Pete O’Rourke, ο οποίος σε ανάρτηση που είχα κάνει στο twitter είχε γράψει ότι «Η Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησε για την απόκτηση του επιθετικού της Μπορντό Χουάνγκ Ουι-τζο και σχεδιάζει να τον δώσει δανεικό στον Ολυμπιακό».

Στο ενδιαφέρον της Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 29χρονο επιθετικό είχαν αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες και στη Γαλλία, με τους Γάλλους πάντως να κάνουν λόγο επίσης για διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Μπρεστ και στην Μπορντό για τον Χουάνγκ Ουι-τζο, αλλά και επίσημη πρόταση από την Φούλαμ για την απόκτηση του Νοτιοκορεάτη επιθετικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χουάνγκ Ουι-τζο έχει συμβόλαιο με την Μπορντό μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Φέτος μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει δύο συμμετοχές στη Ligue 2, έχοντας αγωνιστεί και στα δύο ματς ως αλλαγή και έχοντας μείνει στον αγωνιστικό χώρο συνολικά 20 λεπτά. Συνολικά με την Μπορντό έχει 98 συμμετοχές, με 29 γκολ και 7 ασίστ.

Με το εθνόσημο έχει καταγράψει συνολικά 45 συμμετοχές, έχοντας 15 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει παίξει σε 332 παιχνίδια, με 103 γκολ και 26 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ