Μπούργος: «Έχουμε αποκτήσει καλό ρυθμό»

Μπούργος: «Έχουμε αποκτήσει καλό ρυθμό»

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για την πρεμιέρα των κίτρινων κόντρα στον Λεβαδειακό (21/8).

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Κλ.Βικελίδης» (21/8, 20.30) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague. Ο τεχνικός των «κίτρινων», Χερμάν Μπούργος μίλησε στα κανάλια των Novasports για το ματς κόντρα στους Βοιωτούς, τονίζοντας τα εξής:

«Είμαστε καλά. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο κι εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό και να παραμείνουμε στον ίδιο δρόμο γιατί στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια κερδίσαμε τα τρία και σκοράραμε εννιά γκολ οπότε πάνω σ’ αυτό το μοτίβο θα πρέπει να συνεχίσουμε στο Πρωτάθλημα».

Ρωτήθηκε για το αν έχει αποκτήσει ρυθμό η ομάδα και στάθηκε στο γεγονός ότι αρκετοί παίκτες ενσωματώθηκαν στην πορεία της προετοιμασίας. «Έχουμε αποκτήσει καλό ρυθμό κι έχουμε το μειονέκτημα ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την ομάδα δεν ήταν στην προετοιμασία. Ωστόσο προσπαθούμε αυτό το πράγμα να το ισορροπήσουμε. Προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε τα επίπεδα της προπόνησης για να έρθουν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους».

Διαβάστε επίσης: Το σκέφτεται για Ολυμπιακό ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – Σε ανοιχτή γραμμή με τον Ινμπόμ Χουάνγκ

Ερωτηθείς για τον Λεβαδειακό απλά σημείωσε πως «δεν μπορώ να πω κάτι το ιδιαίτερο για τον Λεβαδειακό. Είναι μια ομάδα η οποία ανέβηκε την περασμένη σεζόν και μια ομάδα που ξέρει τις δυσκολίες του παιχνιδιού αλλά και τη δική μας ανάγκη για νίκη. Πρέπει να μπούμε κι να κερδίσουμε κάθε λεπτό του παιχνιδιού».

Στον επίλογο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στους νεαρούς παίκτες της ομάδας στέλνοντας το εξής μήνυμα: «Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν για τον Άρη. Συνεχίζουν από την περασμένη σεζόν δουλεύοντας για την ομάδα. Τους έδωσε ευκαιρία στα φιλικά παιχνίδια και είναι αναγκαίο να συνεχίσουν να δουλεύουν για τους εαυτούς τους και τον Άρη αλλά και την Εθνική ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ