Σιαμπάνης: «Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια – Πανέτοιμοι για τους τρεις βαθμούς»

Σιαμπάνης: «Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια – Πανέτοιμοι για τους τρεις βαθμούς»

Ο Μάριος Σιαμπάνης σε δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Λεβαδειακό, αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της ομάδας του για να πάρει το τρίποντο.

Ο Άρης υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Super League (21/8, 20:30) και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Μάριος Σιαμπάνης, τόνισε πως οι «κίτρινοι» έχουν καλό αγωνιστικό ρυθμό λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων και είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά δήλωσε στη NOVA:

«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ και υψηλό επίπεδο ποιότητας ως ομάδα. Έχουμε δει ότι ο αντίπαλος θέλει να παίξει με την μπάλα κι αν συμβεί αυτό, εμάς θα μας βοηθήσει πολύ. Στόχος μας είναι να βάλουμε ένα γκολ και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να ανοιχτεί.

Διαβάστε επίσης: Η κατάσταση των Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ, Γκάρι, Σωκράτη, Χουάνγκ – Πότε επιστρέφουν

Αυτό είναι κάτι που θα μας ευνοήσει και πιστεύουμε ότι θα το καταφέρουμε. Έχουμε ρυθμό από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, στα οποία βρήκαμε γκολ, οπότε αισιοδοξούμε ότι θα σκοράρουμε και με τον Λεβαδειακό».

Για το ότι ο Άρης δέχτηκε γκολ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έδωσε με την Γκόμελ και Μακάμπι Τελ Αβίβ:

«Τα γκολ αυτά δεν οφείλονται στον κακό αμυντικό τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά σε ατομικά λάθη. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας. Έχουμε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο στην Ελλάδα».

Για τη συνοχή της ομάδας και αν είναι σε καλό επίπεδο:

«Δουλεύουμε σκληρά. Από τις μέρες που μεσολάβησαν από το τελευταίο παιχνίδι με την Μακάμπι έως σήμερα σε αυτόν τον τομέα ο Άρης εμφανίζεται βελτιωμένος. Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός στην ομάδα κι αυτό μας βοηθάει όλους. Πιστεύω ότι είμαστε πανέτοιμοι να πάρουμε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο νέο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ