Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Κορμπεράν

Αυτή είναι η 11άδα του Ολυμπιακού: Μεγάλες εκπλήξεις από τον Κορμπεράν

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι επιλογές του Κάρλος Κορμπεράν.

Με εκπλήξεις παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στο αποψινό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (22:00), για την 1η αγωνιστική της Super League.

Διαβάστε επίσης: Η επιβεβαίωση του καλοκαιριού για to10.gr: Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Μπερνάρντ στη Λεωφόρο (pics)

Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών χρησιμοποιεί στη βασική 11άδα μεταξύ άλλων τους Ανδρούτσο, Μανωλά, Κούτρη, Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά, Ντε Λα Φουέντε και Χασάν, προχωρώντας σε ολικό ροτέισον σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Κύπρο για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Κάρλος Κορμπεράν παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Ανδρούτσο, Σισέ, Μανωλά και Κούτρη στην τετράδα της άμυνας. Οι Μπουχαλάκης και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Ντε Λα Φουέντε πίσω από τον Αχμέντ Χασάν.

Η 11άδα: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Σισέ, Μανωλάς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ντε Λα Φουέντε, Ραντζέλοβιτς, Χασάν.

Ο Ιβηρας προπονητής «φρεσκάρει» τον Ολυμπιακό, αφήνοντας στον πάγκο στο ματς με τους Ηπειρώτες τους Μπα, Εμβιλά, Κούντε, Ζινκερνάγκελ, Ελ Αραμπί και Μασούρα, όπως επίσης και τους Τζολάκη, Αβιλα και Ρέαμπτσιουκ.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να μπουν με το δεξί στη Super League και να αρχίσουν με τρίποντο την προσπάθεια για την κατάκτηση του τέταρτου σερί και συνολικά 48ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ