ΠΑΟΚ: Εκτός ο Λύρατζης, δύσκολα με Ατρόμητο

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Λύρατζης, δύσκολα με Ατρόμητο

Ο 22χρονος μπακ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο και δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (28/8).

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45) για την 2η αγωνιστική της Super League.

Ένα ματς στο οποίο είναι πολύ πιθανό ο Δικέφαλος του Βορρά να παραταχθεί χωρίς τον Λευτέρη Λύρατζη, καθώς ο 22χρονος μπακ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης: Τόμας Βατσλίκ: Τα τέσσερα πέναλτι των προκριματικών και το 50% της all time καριέρας του (pic, vids)

Η κατάστασή του Λύρατζη θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή προπόνηση, με την οποία οι Ασπρόμαυροι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Περιστεριώτες. Όπως όλα δείχνουν πάντως δύσκολα θα καταφέρει να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα, οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ η αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τακτική ήταν και την Παρασκευή (26.08) το βασικό αντικείμενο της προπόνησης.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και παιχνίδια τακτικής οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή προπόνηση.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Το Σάββατο (27.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ