Γκαρθία: «Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής αρκεί να βοηθήσω την ομάδα»

Γκαρθία: «Θα παίξω όπου μου πει ο προπονητής αρκεί να βοηθήσω την ομάδα»

Ο Μανού Γκαρθία παραχώρησε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο πολύ ποιοτικό ρόστερ του φετινού Άρη και τόνισε πως θα κάνει ότι του ζητηθεί από τον Χερμάν Μπούργος, στον αγωνιστικό χώρο.

Ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Super League, ο Μανου Γκαρθία παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA και αναφέρθηκε στο ρόστερ της ομάδας, τον κόσμο του Άρη και τη σχέση του με τον Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά όσα είπε στο συνδρομητικό κανάλι:

Αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Άρη και πως νιώθει:

Διαβάστε επίσης: Θρύλος non-stop με 18 ματς έως την διακοπή για το Μουντιάλ

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος στον Άρη, θέλω να παίξω οπωσδήποτε περισσότερα παιχνίδια. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που με δόθηκε να αγωνιστώ εδώ».

Για το πως κρίνει ο ίδιος το επίπεδο της ομάδας:

«Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με ποιοτικό ρόστερ. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις κενά σε τόσο ποιοτικό σύνολο, για να μπορέσεις να μπεις μέσα, ωστόσο ελπίζω πως με πολύ δουλειά θα καταφέρω να είμαι βασικός».

Αναφορικά με τον κόσμο του Άρη:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βλέπω το γήπεδο γεμάτο. Αυτό είναι που σου δίνει την αίσθηση του ποδοσφαίρου και σε κάνει να απολαμβάνεις το ποδόσφαιρο. Για τέτοιες εικόνες έχω γίνει επαγγελματίας».

Σχετικά με το τι εισπράττει ο ίδιος από τον Χερμάν Μπούργος:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος, η σχέση μου είναι επαγγελματική ‘οπως είναι με όλους τους προπονητές μου. Ωστόσο, περνάμε πολύ καλά γιατί βρίσκεται κοντά στους παίκτες. Μπορεί να αστειευτεί, αλλά όταν χρειάζεται μας ζορίζει κιόλας για να αποδίδουμε όπως πρέπει».

Για το αν θεωρεί πως ο Άρης θα βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι:

«Σίγουρα θα βελτιωθεί, είναι μια καλή ομάδα που έχουν έρθει πολλά νέα πρόσωπα. Όσο αυτά ενσωματώνονται, η ομάδα θα γίνεται καλύτερη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Από αυτά που είδα, είναι μια καλή ομάδα ιδιαίτερα επιθετικά. Αρέσκεται στην επίθεση και να βγαίνει στην κόντρα. Σίγουρα στο γήπεδο τους, θα μας βάλουν δύσκολα».

Σχετικά με το που προτιμάει να παίζει, δεδομένου πως ο Μπούργος δοκιμάζει πολλούς σχηματισμούς:

«Οπουδήποτε, όπου με πει ο προπονητής. Σε οποιαδήποτε θέση του κέντρου, αρκεί να βοηθήσω την ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ