Πινέδα: «Είναι συναρπαστικά στην ΑΕΚ – Ο Αλμέιδα ξέρει τα πάντα για μένα»

Πινέδα: «Είναι συναρπαστικά στην ΑΕΚ – Ο Αλμέιδα ξέρει τα πάντα για μένα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για τη μέχρι τώρα εμπειρία του στην ΑΕΚ, για το Μεξικό ενώ αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Oρμπελίν Πινέδα δεν σταματά να απασχολεί τα ΜΜΕ στο Μεξικό και σε νέα του συνέντευξη, στο «Mediotiempo», αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ενώ αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον Ματίας Αλμέιδα.

Ο βραχύσωμος άσος τόνισε πως μεγάλος του στόχος είναι να βρίσκεται στις επιλογές του Τάτα Μαρτίνο για το Κατάρ, έκανε λόγο για μία συναρπαστική εμπειρία στην Ένωση και αναφέρθηκε στις φοβίες που είχε λόγω του ότι δεν γνωρίζει καλά αγγλικά.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός συζητάει με τη Φούλαμ για τον Καβαλέιρο» (vid)

Όσα είπε ο Πινέδα:

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: «Η περσινή σεζόν δεν πήγε καλά για την ομάδα. Τώρα γνωρίζομαι με τους συμπαίκτες μου στην ΑΕΚ και τους οπαδούς της ομάδας. Είναι συναρπαστικό. Επιπρόσθετα έχω τον Ματίας προπονητή που μου εξήγησε όλα αυτά και τι καλύτερο από το να έχω χρόνο συμμετοχής εδώ ώστε να… βάλω δύσκολα στον Τάτα για την τελική λίστα».

Για τον Αλμέιδα: «Πέρασα τρία χρόνια με τον Ματίας. Ξέρει τα πάντα για μένα και γνωρίζω τη δουλειά του και τι ζητά στο γήπεδο. Αυτό θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Από τη στιγμή που τον είδα την πρώτη μέρα αγκαλιαστήκαμε. Τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου και βλέποντας τον να χαμογελάει σου δίνει πολλά. Ο Ματίας έχει τον μεταφραστή του για να επικοινωνεί με τους παίκτες και από τη στιγμή που αρχίζει να μιλάει, καταλαβαίνω τι θέλει και αυτό με βοηθάει να κάνω αυτό που ζητάει μέσα στο γήπεδο».

Για το ότι δεν γνωρίζει αγγλικά και την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Είχα φόβο για να κάνω το βήμα, γιατί λέγαμε πως θα επικοινωνούμε. Ήταν λίγο περίπλοκο. Η σύζυγός μου γνωρίζει αγγλικά, εγώ όχι. Απλά ακούω και είναι δύσκολο για μένα. Σιγά σιγά μαθαίνω κάποιες λέξεις, όπως καλημέρα, γεια σου, ευχαριστώ, εύκολες λέξεις».

Για το κίνητρο να βρίσκεται στις κλήσεις για το Μουντιάλ: «Το πιο σημαντικό είναι να παίζω και να αποκτήσω ξανά την αυτοπεποίθηση ώστε να είμαι στο Μουντιάλ. Δεν μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε μια ομάδα που δεν θα έπαιζα. Αυτό θα το κάνει πιο εύκολο για τον Τάτα. Στόχος μου είναι να είμαι ανταγωνιστικός και να είμαι στην τελική λίστα και νιώθω πολύ ενθουσιασμένος στην Ελλάδα που θα με βοηθήσει για ένα επόμενο βήμα αργότερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ