«Στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς ο Αμαβί» (pics)

«Στον Ολυμπιακό ως δανεικός με οψιόν αγοράς ο Αμαβί» (pics)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός έφτασε σε συμφωνία με τη Μαρσέιγ για την απόκτηση του Τζόρνταν Αμαβί με τη μορφή δανεισμού ενώ θα υπάρχει και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι.

Εδώ και μέρες είχατε διαβάσει από to10.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 28χρονο αριστερό μπακ της Μαρσέιγ, Ζορντάν Αμαβί. Το Σάββατο (27/8) η «Equipe» επιβεβαίωσε πως ο έμπειρος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδος, οι οποίοι όπως φαίνεται θα τον κάνουν δικό τους με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «TuttoMercatoWeb» και Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των Μασσαλών, οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία και ο παίκτης ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Αθήνα. Μάλιστα η συμφωνία προβλέπει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, στα δύο εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Ελίασον (Pics)

Όπως φαίνεται λοιπόν ο Ολυμπιακός καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο την ανάγκη που είχε προκύψει στο αριστερό άκρο της άμυνας, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε πολύ υψηλό επίπεδο. Το συμβόλαιο του Αμαβί λήγει το 2025, ωστόσο ο Ιγκόρ Τούντορ δεν τον είχε στα πλάνα του κι έτσι βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας.

Συνολικά με τα χρώματα της Μαρσέιγ έχει καταγράψει 127 συμμετοχές, με 3 γκολ και 11 ασίστ ενώ θα είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτά φέτος ο Ολυμπιακός από τους Μασσαλούς, μετά τον Ντε Λα Φουέντε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ