Οριστικό: Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας

Οριστικό: Στην Τουλούζ ο Τσιγγάρας

Δανεικός με οψιόν αγοράς στα 2,5 εκατ. ευρώ ο Χάρης Τσιγγάρας, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε οριστική συμφωνία για την παραχώρηση του νεαρού χαφ στην Τουλούζ.

Παίκτης της Τουλούζ πρέπει να θεωρείται πλέον ο Χάρης Τσιγγάρας! Η γαλλική ομάδα είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες για τον νεαρό χαφ και ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ, φτάνοντας το βράδυ της Δευτέρας σε οριστική συμφωνία για την απόκτησή του.

Έτσι λοιπόν ο Τσιγγάρας θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στην Τουλούζ και ο Δικέφαλος θα λάβει ένα ενοίκιο 300.000 ευρώ ενώ στο deal υπάρχει οψιόν στα 2,5 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης 25% εφόσον οι Γάλλοι ενεργοποιήσουν την οψιόν.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Ο διαιτητής δεν άφηνε το ματς να έχει καλύτερη ροή, υπάρχουν φάσεις που πρέπει να ξαναδούμε»

Οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις από τη μεταγραφή του Ευθύμη Κουλούρη, με την Τουλούζ να παίρνει ακόμη έναν παίκτη από τον ΠΑΟΚ και τον Τσιγγάρα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αφού πλέον θα αγωνίζεται στη Ligue 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ