O Άρης είναι σε επαφές με τον Χούλιο Βελάσκεζ

O Άρης είναι σε επαφές με τον Χούλιο Βελάσκεζ

Ο Χούλιο Βελάσκεζ είναι ο προπονητής που μιλάει ο Άρης, μετά την ανατροπή στην υπόθεση του Ραούλ Κανέδα.

Ο Άρης μπορεί να είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Ραούλ Κανέδα και ο Ισπανός να ήταν μια ανάσα από τους κίτρινους, όμως υπήρξε ανατροπή δεδομένων, καθώς προέκυψε η περίπτωση του Χούλιο Βελάσκεζ.

Οι Θεσσαλονικείς λοιπόν «πάγωσαν» το deal με τον Κανέδα και είναι σε συζητήσεις με τον 40χρονο τεχνικό, ο οποίος αρέσει πολύ στον Θόδωρο Καρυπίδη. Προς το παρόν οι δυο πλευρές είναι σε ανοιχτή γραμμή, όμως δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία, αν και είναι σε καλό δρόμο. Αυτή τη στιγμή ο Βελάσκεζ είναι ελεύθερος και από τον Άρη προσπαθούν να βρεθεί η «χρυσή» τομή, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Από εκεί και πέρα, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 40 ετών, έχει καθίσει στον πάγκο των Μπέτις, Ουντινέζε, Μπελενένσες, Αλκορκόν, Σετουμπάλ και Μαρίτιμο, με τελευταίο σταθμό την Αλαβές του Μάνου Γκαρθία, στη Primera Division τη περασμένη σεζόν!

Ξεκίνησε την καριέρα του στα 29 του χρόνια, στην Έιδο της 3ης κατηγορίας της Ισπανίας, όπου και κάθισε για μια σεζόν. Ακολούθησε η Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ και έπειτα η πρώτη, αλλά και οι Μούρθια-Betis, στη Segunda.

Το μεγάλο του άλμα το έκανε τη διετία 16-18, όταν κάθισε στον πάγκο της Αλκορκόν για πάνω από 100 παιχνίδια και έλαβε την ευκαιρία να κοουτσάρει την Ουντινέζε στη Serie A.

Από την Ιταλία είχε βραχυπρόθεσμο πέρασμα και βρήκε τη βάση του στη Πορτογαλία, με τις ομάδες της Βιτόρια Σετουμπάλ και της Μαρίτιμο. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο Ισπανός έχει στο βιογραφικό του 320 παιχνίδια με 103 νίκες, 96 ισοπαλίες, 121 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ