Ολυμπιακός: Η επιστροφή και τα δεδομένα για Κένι Λαλά

Ολυμπιακός: Η επιστροφή και τα δεδομένα για Κένι Λαλά

Ο Γάλλος μπακ επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού – Τα δεδομένα για τον 30χρονο αμυντικό.

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του πλέον το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Ιωνικό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3/9, 19:00), για την 3η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά την ισοπαλία στην Τρίπολη (0-0), θέλουν απέναντι στην ομάδα της Νεάπολης να επιστρέψουν στα τρίποντα και να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από αυτή της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0). Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το σαββατιάτικο ματς, με τη σημερινή προπόνηση μάλιστα να έχει ένα νέο… πρόσωπο. Ο λόγος για τον Κένι Λαλά.

Διαβάστε επίσης: «Στη λίστα της Μακάμπι Χάιφα ο Πιερ Κούντε»

Ο Γάλλος μπακ δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τις πρώτες αναμετρήσεις της φετινής σεζόν, αλλά ούτε και στα αντίστοιχα του Κάρλος Κορμπεράν μέχρι τώρα, αλλά τα δεδομένα άλλαξαν, με τον έμπειρο άσο να επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο 30χρονος ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα και εάν δεν έρθει κάποια πρόταση, που να ικανοποιεί τους Πειραιώτες, θα παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι και θα υπολογίζεται κανονικά από τον Ισπανό τεχνικό για τα παιχνίδια των πρωταθλητών.

Ο Κένι Λαλά άλλωστε έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, με τον Γάλλο να αγωνίζεται στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού από τον Φεβρουάριο του 2021 και να έχει πραγματοποιήσει συνολικά 51 συμμετοχές, έχοντας 3 ασίστ σε 3.783 λεπτά.

Η επιστροφή του Λαλά στις προπονήσεις και η παραμονή του στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, εάν δεν υπάρξει κάποια πρόταση μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, προσφέρει μια ακόμα έξτρα λύση στον Κάρλος Κορμπεράν, για το δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ