Δήλωση – μήνυμα για τον Μπαλτάκο: «Τον πόλεμο που ξεκίνησαν…»

Δήλωση – μήνυμα για τον Μπαλτάκο: «Τον πόλεμο που ξεκίνησαν…»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιάννης Σπάθας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο πολύκροτο θέμα με την ΕΠΟ και έστειλε μήνυμα στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο Γιάννης Σπάθας παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για το πολύκροτο θέμα της ΕΠΣ Πειραιά με την ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο.

Ο πρόεδρος της Ένωσης του Πειραιά αναφέρθηκε στα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με την ομοσπονδία και έστειλε το δικό του μήνυμα στον πρόεδρο της ΕΠΟ, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «τον πόλεμο που ξεκίνησαν, τον ξεκίνησαν με λάθος Ενωση».

Παράλληλα, ο Σπάθας ξεκαθαρίζει ότι δεν προβλέπεται καμία ποινή αποκλεισμού για τις ομάδες και την Ένωση μετά την ανακοίνωση, αλλά μόνο χρηματική ποινή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Κανάλι Ένα 90,4:

«Τον πόλεμο που ξεκίνησαν, τον ξεκίνησαν με λάθος Ενωση και με λάθος ομάδα. Δεν φοβόμαστε τίποτα, ακόμη κι εάν αυτή η Ε.Π.Ο. βγάλει απόφαση να μας εκτελέσει στη μάντρα της Παλιάς Κοκκινιάς» είπε αρχικά ο κ. Σπάθας και πρόσθεσε: «Βάσει της κλήσης μας δεν προβλέπεται καμία ποινή αποκλεισμού για τις ομάδες και για την Ένωσή μας. Προβλέπεται μόνο χρηματική ποινή. Εμείς σεβόμαστε τους Αθλητικούς Δικαστές και τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Ολο αυτό το διάστημα καταφέραμε και αποδείξαμε και είναι δημοσιευμένα αυτά στις εφημερίδες, πως διαθέτουμε στοιχεία. Είναι αποφασισμένοι να τα δούνε; Είναι αποφασισμένοι να καταλήξουμε κάπου; Σας λέω πως όχι. Θα κρυφτούνε όλοι. Εμείς ποτέ δεν κατηγορούμε άνθρωπο χωρίς να διαθέτουμε στοιχεία. Εδώ είμαστε και τα λέμε».

Για την στήριξη από την κοινότητα του ερασιτεχνικού πειραϊκού ποδοσφαίρου ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πειραιά τόνισε: «Είναι γεγονός πως η συντριπτική πλειονότητα των σωματείων είναι στο πλευρό μας. Γι’ αυτό το λόγο δεν αναβάλαμε ούτε μερικές ημέρες τις κληρώσεις. Μάλιστα έχουμε περισσότερη στήριξη από αυτή που περιμέναμε και ειδικότερα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Ενωσης που έχουν και πολλούς φιλάθλους. Αυτό μας ικανοποιεί και θα εκδώσουμε και μία ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Αν κάτι μας στεναχωρεί, είναι η διαφοροποίηση κάποιων μελών του Δ.Σ. και παλιών φίλων. Βιάστηκαν, χωρίς να επικοινωνήσουν μαζί μας, χωρίς να συζητήσουμε και να τους εξηγήσουμε τους λόγους της ανακοίνωσης. Δεν γνωρίζουν πως δεν ορίστηκε ούτε ένας διαιτητής του Πειραιά σε αγώνες Γ Εθνικης και Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό δεν θα το υποστούμε ξανά. Εάν τιμωρηθούμε θα τα κάνουμε άνω – κάτω κάθε εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ