Δεν άντεξε η Λαμία μετά την Τούμπα: «Θέλουμε μόνο ξένους διαιτητές» – Tι απαντά ο ΠΑΟΚ

Δεν άντεξε η Λαμία μετά την Τούμπα: «Θέλουμε μόνο ξένους διαιτητές» – Tι απαντά ο ΠΑΟΚ

Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα όσα έγιναν στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να απαντάει στους Φθιωτούς.

Την επιθυμία της να μπαίνουν μόνο ξένοι διαιτητές στις αναμετρήσεις της εξέφρασε η Λαμία μέσω ανακοίνωσής της. Οι Φθιωτοί έχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά και γενικά στα παιχνίδια τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και καθιστούν σαφές πως δεν θέλουν να τους σφυρίξει ξανά Έλληνας.

Από την πλευρά του ο Δικέφαλος δεν άφησε αναπάντητα τα όσα αναφέρει η Λαμία και υποστήριξε πως εκείνος ήταν που επέβαλε τους ξένους διαιτητές στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: Φαινόμενο Τζορτζ Πάπας: Η έκπληξη του Μπαρτζώκα κερδίζει τις εντυπώσεις (vids)

Η ανακοίνωση της Λαμίας:

«1η αγωνιστική ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (Διαιτητής Κουτσιαύτης)
– Καθαρή ανατροπή του Slivka από τον Σιμάνσκι μπροστά στα μάτια του Κουτσιαύτη, ο οποίος δεν καταλογίζει την παράβαση.

2η αγωνιστική ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ (Διαιτητής Τσακαλίδης – VAR: Σιδηρόπουλος)
3΄ Καθαρό τάκλιν του Κορνέζου, ο Τσακαλίδης καταλογίζει ανύπαρκτο πέναλτι.
43΄ Η παράβαση πέναλτι του Πριόρ σε βάρος του Τσιλούλη, μετατρέπεται σε φάουλ και κίτρινη για θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας.
52΄ Γκολ της ομάδας μας ακυρώνεται με ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ, όπου ο διαιτητής αλλάζει συνεχώς γνώμη για τον παραβάτη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την απόφασή του.

4η αγωνιστική ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ (Διαιτητής Τσαγκαράκης – VAR: Κουμπαράκης)
23΄ Αντικανονικό μαρκάρισμα του Βιερίνια στο κεφάλι του Μανούσου, παράβαση πέναλτι που δεν καταλογίζεται.
46΄ Καθαρό φάουλ υπέρ του Μανούσου μετατρέπεται σε κάρτα για θέατρο στον ποδοσφαιριστή μας.

Από το 70΄ και πέρα ένα τείχος προστασίας απλώθηκε στον αγωνιστικό χώρο με όσα επακολούθησαν στα τελευταία λεπτά, όπου ο διαιτητής Τσαγκαράκης τιμώρησε την ομάδα μας, καταστρατηγώντας την κανονική διάρκεια του αγώνα και την καθυστέρηση που πραγματικά έγινε.
Αποκορύφωμα, η ανύπαρκτη αποβολή του Boakye στο 95΄, διότι τόλμησε να διεκδικήσει με σοβαρό αλλά όχι επικίνδυνο παιχνίδι την μπάλα και την ισοφάριση του αγώνα.

Δυστυχώς κύριοι Έλληνες Διαιτητές, ο γιαλός δεν είναι στραβός, αλλά στραβά αρμενίζουμε!

Ως ισότιμο μέλος του Συνεταιρισμού της Super League από τούδε και στο εξής αιτούμεθα στους αγώνες μας να σφυρίζουν αποκλειστικά διαιτητές εκτός Ελλάδας.

Οι Έλληνες διαιτητές στην παρούσα χρονική στιγμή δεν δείχνουν την απαιτούμενη τόλμη και αποφασιστικότητα να στηρίξουν, τόσο την πολύπαθη ελληνική διαιτησία, όσο και το εγχείρημα της επαγγελματικής διαιτησίας, αποβάλλοντας τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Η απάντηση του ΠΑΟΚ: 

«Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες. Μάθαμε τουλάχιστον πως η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο.

Τέλος, αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι την λήξη της αναμέτρησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ