Χαμός με Κουλιεράκη: Στα «πόδια» του τρεις ομάδες του εξωτερικού

Χαμός με Κουλιεράκη: Στα «πόδια» του τρεις ομάδες του εξωτερικού

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης απασχολεί τουλάχιστον τρεις ομάδες του εξωτερικού. Ποιά είναι η τιμή που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ για τον νεαρό στόπερ...

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποτελεί το νέο μεγάλο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ, με τον νεαρό κεντρικό αμυντικό να έχει μεγάλη εξέλιξη μέσα σε λίγους μήνες και να είναι βασικός από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο 18χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ κλήθηκε χθες για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών για να καλύψει το κενό του Γιώργου Τζαβέλλα, ενώ έχει καταφέρει ήδη να δείξει πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Ο Λουτσέσκου τον εμπιστεύεται από το ξεκίνημα της σεζόν, δείχνει να τον προτιμάει από Κάργα και Νέσμπεργκ και ο Κουλιεράκης έχει καταφέρει να ανεβάσει μέσα σε λίγους μήνες κατακόρυφα την αξία του.

Όλο το καλοκαίρι και πλέον σε όλο και περισσότερα ματς του ΠΑΟΚ έρχονται σκάουτερ στην Ελλάδα για να δουν τον νεαρό που ξεκίνησε να παίζει μπάλα σαν επιτελικός μέσος, έγινε αμυντικό χαφ και εδώ και λίγα χρόνια παίζει σαν στόπερ.

Για τον Κουλιεράκη, έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον τρεις σύλλογοι από το εξωτερικό που δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Στο φιλικό του καλοκαιριού με τη Χρόνινχεν μάλιστα σκάουτ γερμανικής ομάδας είχε κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για να μάθει την τιμή του και η απάντηση του Ζοσέ Μπότο ήταν…15 εκατ. ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε τον Αύγουστο στην επέκταση του συμβολαίου του Κουλιεράκη ως τον Δεκέμβριο του 2025 αναπροσαρμόζοντας και τους όρους του deal, ενώ δεν έχει θέσει κάποια ρήτρα, κάτι που σημαίνει ότι έχει το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις για τον νεαρό που κάνει θραύση και έχει αρχίσει να απασχολεί έντονα την Ευρώπη στο μέλλον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ