Η απουσία του Βρσάλικο, τα δύο πρώτα «κοψίματα» του Μίτσελ και το τεστ του Σαββάτου

Η απουσία του Βρσάλικο, τα δύο πρώτα «κοψίματα» του Μίτσελ και το τεστ του Σαββάτου

Ο Μίτσελ συνεχίζει τις αλλαγές στο Ρέντη, οι δύο πρώτοι ενημερώθηκαν ότι δεν υπολογίζονται και το εσωτερικό φιλικό κρίνει το μέλλον κι άλλων!

Η προσπάθεια του Μίτσελ Γκονζάλες να αλλάξει το κλίμα και την εικόνα του Ολυμπιακού έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Ισπανός τεχνικός συνεχίζει να κάνει προπονήσεις στο Ρέντη και ήδη πήρε τις πρώτες αποφάσεις ως προς την… αποφόρτιση του ρόστερ. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη ο Θανάσης Ανδρούτσος και ο Λεονάρντο Κούτρης είναι οι δύο πρώτοι ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην πρώτη ομάδα. Οι δύο πρώτοι παίκτες που επιλέχθηκε να μην συνεχίσουν υπό τις οδηγίες του Ισπανού τεχνικού.

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί αυτό είναι εξαιρετικά πιθανό να συμβεί και με άλλους ποδοσφαιριστές, έως ότου ο αριθμός των μελών του ρόστερ πέσει σε επίπεδο 28-29 παικτών, μαζί με τους τερματοφύλακες. Προς το παρόν ο Μίτσελ δεν δείχνει να έχει κατασταλάξει στα πρόσωπα. Αλλά οι αποφάσεις του δεν θα καθυστερήσουν να παρθούν. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο ίδιος να έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα μετά το Σαββατιάτικο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα Β’. Το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού. Εστω και ανεπίσημο.

Από εκεί και πέρα, από τις δύο προπονήσεις που έχουν διεξαχθεί μετά το διήμερο ρεπό, απουσίαζε ο Σίμε Βρσάλικο. Οπως έγινε γνωστό, ο Κροάτης έχει πάρει έξτρα άδεια από τους Ερυθρόλευκους, για προσωπικό του θέμα. Για την ακρίβεια, ο Βρσάλικο βρέθηκε στην Κροατία και συγκεκριμένα στο γήπεδο «Μάξιμιρ», όπου και τιμήθηκε πριν από τη σέντρα του αγώνα της Κροατίας με τη Δανία για την προσφορά του στην εθνική ομάδα της χώρας του. Από την οποία αποσύρθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.

Ασχετα με την έξτρα άδεια και τη μη παρουσία του στο Ρέντη, είναι σαφές ότι ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά περισσότερα από τον Κροάτη αμυντικό. Περιμένει από έναν τόσο έμπειρο και σημαντικό ποδοσφαιριστή να αποτελέσει σημείο αναφοράς για το σύνολο. Αντίθετα, έως τώρα ο Βρσάλικο δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα και μόνο τυχαία δεν είναι η επιστροφή του Κένι Λαλά στις προπονήσεις. Ούτε οι σκέψεις προ ημερών για απόκτηση ακόμη ενός δεξιού μπακ. Οι τραυματισμοί που τον άφησαν εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα είναι μια σοβαρή δικαιολογία. Αλλά είναι σαφές ότι δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη δικαιολογία.

Ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του έχουν επικεντρωθεί αυτές τις ημέρες στην προσπάθεια να αλλάξουν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, να διαπιστώσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται, αλλά και να δουν ποιοι είναι σε θέση να συνεχίσουν στο δυναμικό και ποιοι θα αποχαιρετήσουν, ώστε να μειωθεί το ρόστερ. Γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, γίνεται προσπάθεια να τονωθεί η ψυχολογία τους και γενικώς υπάρχει σαφής διάθεση να αλλάξει το κλίμα.

Από εκεί και πέρα, μία ημέρα άδεια είχε πάρει και ο Ελ Αραμπί, επίσης για προσωπικό του θέμα. Ωστόσο, ο Μαροκινός σέντερ φορ έχασε μεν τις δύο προπονήσεις υπό τον Μίτσελ, αλλά γύρισε ήδη και το απόγευμα της Πέμπτης βρέθηκε στο Ρέντη και έκανε ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Ισπανού τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ