Φυτανίδης: «Έχω επικοινωνία με τον Πάρντιου, θα βάλει τάξη και πειθαρχία»

Φυτανίδης: «Έχω επικοινωνία με τον Πάρντιου, θα βάλει τάξη και πειθαρχία»

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μίλησε για την παρουσία του Άλαν Πάρντιου στον Άρη, τον Ντάνιελ Μαντσίνι αλλά και το ξεκίνημα της φετινής Super League.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος πλέον ασχολείται με τον τομέα της προπονητικής, κλήθηκε να μιλήσει σχετικά με την παρουσία των ομάδων στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος της Super League αλλά και τα προσωπικά του σχέδια.

Ο παλαίμαχος αμυντικός αναφέρθηκε στον Άρη και τον Άλαν Πάρντιου, ενώ σχολίασε και την απόδοση του Παναθηναϊκό και το χτίσιμο του από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και για τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για τον Μαντσίνι, σημείωσε: «Δείχνει διάρκεια στην εξέλιξη του, κάτι που είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή και ο Μαντσίνι βγάζει κάτι τέτοιο».

Για τα δικά του πλάνα: «Είμαι στη διαδικασία του διπλώματος προπονητικής, είναι μία διαδικασία της ΕΠΟ και θέλω προσωπικά. Κάθε προπονητής θέλει να αναπτύξει τον δικό του τρόπο και μεθόδους, υπάρχουν μοντέλα αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο πρέπει να υπάρχει πλουραλισμός και πρέπει να προσαρμόζεσαι όσο πιο γρήγορα γίνεται στην εκάστοτε ομάδα, ανάλογα με τα χρήματα και τις δυνατότητες του ρόστερ».

Ενώ συμπλήρωσε: «Νομίζω πως το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολλά βήματα ακόμα για να φτάσει σε ένα ενιαίο μοντέλο ποδοσφαίρου. Σκέφτομαι να φτιάξω κάτι με προσωπική διαχείριση και την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών με την εκγύμναση τους».

Για τις ομάδες της Super League, ανέφερε: «Οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα, με τον Παναθηναϊκό να χτίζει σωστά την ομάδα του κάτι το οποίο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην παρουσία του προπονητή του. Θα έλεγα πως χρειάζεται υπομονή και χρόνος για τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπομονή αλλά τη χρειάζεται μαζί με την πίστη. Με τον νέο προπονητή ο Άρης μπαίνει σε αυτό το κομμάτι, έχω μία επικοινωνία από παλιά μαζί του, θα βάλει τάξη και πειθαρχία, ξέρει να διαχειρίζεται τους ποδοσφαιριστές του και με τα απαραίτητα εφόδια τα οποία υπάρχουν μπορεί να πετύχει περισσότερα πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ