Απίθανο: Ποιοι ιδιοκτήτες ομάδας Super League αγοράζουν τράπεζα… (pics)- Πήραν και τηλεοπτικό σταθμό

Απίθανο: Ποιοι ιδιοκτήτες ομάδας Super League αγοράζουν τράπεζα… (pics)- Πήραν και τηλεοπτικό σταθμό

Απίστευτο κι όμως αληθινό, με ιδιοκτήτες συλλόγου της Superleague να αγοράζουν και τράπεζα μετά από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Οι ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μπάκος και Γιάννης Καϋμενάκης συνεχίζουν τα… ανοίγματα, καθώς θα συμμετάσχουν στην αύξηση κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας με το ποσό των 20.000.000 ευρώ.

Οι ισχυροί άνδρες της ομάδας της Superleague κάνουν το τελευταίο διάστημα όλο και περισσότερες επενδυτικές κινήσεις στη χώρα μας.

Παράλληλα, οι δύο εφοπλιστές βρίσκονται ένα βήμα πριν την απόκτηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας (πρώην Συνεταιριστική Σερρών), καθώς έχουν κληθεί να ενισχύσουν τα εποπτικά κεφάλαια της τράπεζας και ήδη αυτή την περίοδο η Deloitte «ψάχνει» για λογαριασμό τους το χρηματοδοτικό κενό.

Η αύξηση ιδίων κεφαλαίων της Παγκρήτιας Τράπεζας κατά 98,7 εκατ. ευρώ διενεργείται μέσω δημόσιας προσφοράς έως 78.966.680 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων με αναλογία μία νέα σε κάθε μια παλαιά και τιμή διάθεσης 1,25 ευρώ ανά μετοχή.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές εβδομάδες εξαγόρασαν το 100% του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη και πρόσφατα το 30% του Attica TV. Το υπόλοιπο 70% του σταθμού ανήκει στο Δήμο Ασπροπύργου και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί.

Από εκεί και πέρα οι Μπάκος και Καϋμενάκης απέκτησαν το 30% της Ελλάκτωρ αλλά μετά την κόντρα τους με τους Ολλανδούς της Reggeborgh ρευστοποίησαν τη συμμετοχή τους, με το αζημίωτο. Είχαν τοποθετήσει 135 εκατ. αλλά «βγήκαν» καταγράφοντας υπεραξίες 55 εκατ. ευρώ, ενώ έχουν και το 31,7% της Intrakat μέσω της εταιρείας Winex (40% Δ. Μπάκος, 40%, Γ.Καϋμενάκης και 20% Αλ. Εξάρχου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ