Πάρντιου: «Έχω εκπλαγεί από την ποιότητα του Βόλου»

Πάρντιου: «Έχω εκπλαγεί από την ποιότητα του Βόλου»

Στην ποιότητα του Βόλου στάθηκε ο προπονητής του Άρη Άλαν Πάρντιου και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να σκοράρει οπωσδήποτε.

Ο Άλαν Πάρντιου μίλησε για το Κυριακάτικο ματς του Άρη με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο και έδειξε πως η Θεσσαλική ομάδα τον έχει εκπλήξει.

Τόνισε πως ο Βόλος έχει τεράστια ποιότητα και επεσήμανε πως περιμένει παίκτες όπως ο Ζερβίνιο που δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Διπλό με πολλαπλά οφέλη στον Βόλο

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το πως αναμένει την αναμέτρηση με τον Βόλο: «Έχω εκπλαγεί από την αγωνιστική ποιότητα του Βόλου και την ικανότητά του ειδικά στην επίθεση. Δεν βλέπω πώς δεν θα μπει γκολ στο μεταξύ μας παιχνίδι. Επομένως, εμείς πρέπει να σκοράρουμε οπωσδήποτε!»

Στην επισήμανση ότι ο Άρης την τρέχουσα σεζόν εμφανίζεται να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα, άρα το θέμα που τίθεται είναι, αν ο ίδιος εστίασε εκεί στο διάστημα της διακοπής για να γίνει ακόμη καλύτερη η κατάσταση: «Είναι γεγονός ότι έχουμε πολύ ποιοτικούς επιθετικούς παίκτες. Πράγματι, πρόβλημα δεν φαίνεται να έχουμε σε αυτόν τον τομέα. Αντιστοίχως, όμως, πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Εκεί ρίξαμε το βάρος…»

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Γενικώς, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Δουλέψαμε καλά με τους παίκτες που ήταν εδώ στο διάστημα της διακοπής, ενώ και οι διεθνείς επέστρεψαν σε καλή κατάσταση. Έχουν πρόκύψει δύο προβλήματα, όμως, στο διάστημα της διακοπής. Ο Ντουκουρέ και ο Μπράμπετς είναι εκτός, λόγω προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν».

Για το πως σκοπεύει να καλύψει τα πολύ σημαντικά κενά που αφήνουν στις θέσεις του αμυντικού μέσου (Ντουκουρέ) και του κεντρικού αμυντικού (Μπράμπετς): «Έχουμε βάθος ως ομάδα και πιστεύουμε ότι θα καλύψουμε τα κενά τους όπως πρέπει. Ο Ντουκουρέ δεν έπαιξε και εναντίον του Ολυμπιακού κι όμως νικήσαμε. Αυτό αποδεικνύει ότι πράγματι έχουμε βάθος».

Σχετικά με το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Άρη να νικήσει στον Βόλο το γεγονός ότι αυτή την αγωνιστική συγκρούονται οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: «Βασικό για εμάς είναι να νικήσουμε τον Βόλο, που είναι δύσκολος αντίπαλος και θέλει να διεκδικήσει θέση εξόδου στην Ευρώπη. Να μην λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο!»

Για το διάστημα της διακοπής κι αν κρίνει ότι έγιναν όλα όσα έπρεπε, για να εφαρμόσει το δικό του αγωνιστικό πλάνο στην ομάδα, απάντησε: «Κάθε μέρα που δουλεύουμε, κερδίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάναμε αυτό το διάστημα».

Κι όσο για το αν νιώθει ικανοποιημένος από την ποιότητα του ρόστερ της ομάδας: «Κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει ακόμη για μένα, όπως ο Ζερβίνιο και ο Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι με έχουν εντυπωσιάσει στις προπονήσεις όλη αυτή την εβδομάδα. Τους περιμένω κι αυτούς. Γενικώς, έχουμε παίκτες ποιοτικούς, οι οποίοι μπορούν να καλύψουν τις απουσίες μας με επιτυχία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ