Μίτσελ: «Θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Μίτσελ: «Θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός»

Ο Ισπανός μίλησε για την επιστροφή του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο, αλλά και για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει τον πραγματικό Ολυμπιακό!

Αντίστροφα για την επανεμφάνισή του στον πάγκο του Ολυμπιακού μετράει ο Μίτσελ, με τον Ισπανό να προετοιμάζει την ομάδα του για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (2/10, 16:00), για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι και τόνισε ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει τον πραγματικό Ολυμπιακό. «Θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιβηρας προπονητής.

Διαβάστε επίσης: Η ομιλία-μήνυμα του Μίτσελ και οι δοκιμές με Μαρσέλο, που θέλει… αποστολή με Ατρόμητο!

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο ρόστερ των Πειραιωτών, αλλά και στους τραυματισμούς που ταλαιπωρούν την ομάδα, τονίζοντας ότι ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει και παίκτες από την Ακαδημία, για να καλυφθεί το κενό στα στόπερ. «Δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε πρέπει να σας προκαλεί κάποια έκπληξη το γεγονός πως μου αρέσει να δουλεύω με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

Για την δεύτερη πρεμιέρα του στον πάγκο του Ολυμπιακού: «Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε γιατί τώρα γνωρίζω τους πάντες εδώ. Γνωρίζω πολύ καλά την ατμόσφαιρα. Ξέρω πόσο πολύ με αγαπάει εδώ ο κόσμος, επομένως νιώθω μια πολύ μεγάλη ευθύνη ως προπονητής του Ολυμπιακού».

Για το πώς να περιμένουμε τον Ολυμπιακό κόντρα στον Ατρόμητο: «Να περιμένετε έναν Ολυμπιακό όπως πρέπει να είναι πάντα. Καταρχήν, θα σεβαστούμε τον αντίπαλο, όπως κάνουμε πάντα, όποιος κι αν είναι αυτός. Δεύτερον, θα αποδείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη όλοι όσοι βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη περιμένοντας από τους άλλους να του κάνουν «δώρα». Έχει παλέψει και τα έχει κερδίσει όλα αυτά.  Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με ταπεινότητα και τον μέγιστο σεβασμό σε όλους».

Για το αν έχει αποφασίσει για τους 24 παίκτες που θέλει στο ρόστερ: «Πραγματικά δουλεύουμε πάρα πολύ καλά πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε αποφασίσει να δώσουμε μια ευκαιρία σε πολλούς ποδοσφαιριστές που πραγματικά μας έχουν εκπλήξει θετικά και δουλεύουν πολύ καλά. ‘Έτσι θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για να δουλεύουμε με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές σε κάθε παιχνίδι. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει πως σέβονται όλες τις αποφάσεις μου και έχουν δεσμευτεί. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσουμε».

Για τις απουσίες στο κέντρο της άμυνας: «Έχουμε δύο κεντρικούς αμυντικούς αυτή τη στιγμή που μπορούμε να στηριχτούμε πάνω τους, όμως έχουμε και τους παίκτες της ακαδημίας. Δεν είναι κάτι καινούργιο ούτε πρέπει να σας προκαλεί κάποια έκπληξη το γεγονός πως μου αρέσει να δουλεύω με ποδοσφαιριστές από την ακαδημία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ