Η ομιλία-μήνυμα του Μίτσελ και οι δοκιμές με Μαρσέλο, που θέλει… αποστολή με Ατρόμητο!

Η ομιλία-μήνυμα του Μίτσελ και οι δοκιμές με Μαρσέλο, που θέλει… αποστολή με Ατρόμητο!

Ο Μίτσελ εξήγησε στους παίκτες του πώς θα πορευτούν από εδώ και πέρα, ενώ ο Μαρσέλο προπονείται κανονικά, δοκιμάζεται και θέλει χρόνο με τον Ατρόμητο!

Μόλις δύο προπονήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη έχει τη δυνατότητα ν κάνει ο Μίτσελ πριν το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού. Οι διεθνείς επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να μην γίνει προπόνηση με όλους. Αλλά αυτό δεν συνέβη ούτε την Παρασκευή, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν αρκετοί παίκτες.

Οι Ρέτσος και Μπα έχουν τεθεί νοκ άουτ εδώ και ημέρες. Αλλά σαν να μην έφταναν αυτά, ο Μίτσελ τον Βατσλίκ να τραυματίζεται και να πρέπει να μπει στο χειρουργείο. Είδε τους Ουί-Τζο και Ινμπόνμ Χουάνγκ να μην μπορούν να προπονηθούν λόγω ενοχλήσεων. Ειδε τον Χάμες να επιστρέφει με χτύπημα στον δικέφαλο. Και γενικώς είδε τις επιλογές του να μειώνονται ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο. Ωστόσο, στην πρώτη ομιλία του σε όλη την ομάδα, δεν έχασε την αυτοπεποίθηση και τη βεβαιότητά του για αλλαγή του κλίματος.

«Είναι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας. Βλέπω μπροστά μου ποδοσφαιριστές με ποιότητα. Εχει πολλή ποιότητα αυτή η ομάδα και για αυτό θα πάμε καλά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην αρχική του τοποθέτηση, για να συμπληρώσει: «Θα δουλέψουμε καλά, με πίστη και πάθος και θα τα καταφέρουμε. Είμαι σίγουρος για το τι μπορούμε να κάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει. Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να θέλει τίποτα λιγότερο από νίκες σε όλα τα παιχνίδια».

Ο ΜΑΡΣΕΛΟ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 100%

Από εκεί και πέρα, στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στους συμπατριώτες του ο Μίτσελ υποστήριξε ότι ο Μαρσέλο θα μπει στα παιχνίδια όταν αισθανθεί 100% έτοιμος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ έχει αρχίσει να αισθάνεται καλά. Για την ακρίβεια, τόσο καλά, ώστε να θέτει θέμα παρουσίας του στην αποστολή ακόμη και από τον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο!

Ο Μαρσέλο προπονείται κανονικά σχεδόν όλη αυτή την εβδομάδα. Εχει ολοκληρώσει πλήρως το διάστημα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης και πλέον έχει μπει για τα καλά στις προπονήσεις;. Παίζοντας στο 100%. Μάλιστα στις δύο προπονήσεις, Πέμπτη και Παρασκευή, ο Μίτσελ τον δοκίμασε και δίπλα στους Σισέ και Σωκράτη, θέλοντας να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και την προσαρμογή του.

Το κατά πόσο ο Ισπανός τεχνικός θα επιλέξει να τον έχει στην αποστολή του αγώνα με τους Περιστεριώτες, είναι κάτι που θα το μάθουμε σε λίγες ώρες, καθώς το βράδυ θα ανακοινωθεί η απόφαση του προπονητή. Εκείνο που σίγουρα φαίνεται στις προπονήσεις, είναι η τρομερή ποιότητα του πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, είναι σαφές ότι εάν ο Μίτσελ αποφασίσει να τον βάλει στην 20άδα του αγώνα με την ομάδα του Κρις Κόουλμαν, είναι πολύ πιθανό να τον δούμε να παίρνει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, κατά κάποιους αυτό είναι και το μοναδικό… λογικό παιχνίδι για να βρει λεπτά ο Μαρσέλο και να αρχίσει να προσαρμόζεται. Το μοναδικό εντός έδρας, με αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το Ολυμπιακός – Λαμία της 10ης αγωνιστικής της Super League, που αμέσως επόμενο πιο «εύκολο» παιχνίδι, οι Ερυθρόλευκοι παίζουν κατά σειρά με Καραμπάγκ (εντός), ΟΦΗ (εκτός), Καραμπάγκ (εκτός), ΠΑΟΚ (εντός), Παναιτωλικό (εκτός), Φτάιμπουργκ (εντός)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ