Άρης: Με απουσίες για το διπλό στον Βόλο

Άρης: Με απουσίες για το διπλό στον Βόλο

Οι κιτρίνομαυροι στοχεύουν στην τρίτη σερί νίκη τους στο εκτός έδρας παιχνίδι (19.30) στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, ενώ ο Πάρντιου δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Με κεκτημένη ταχύτητα απο τις δύο σερί νίκες, αν και μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος, θα παραταχθεί ο Άρης στο σημερινό (19.30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Τα προβλήματα απουσιών δεν λείπουν για τον Άλαν Πάρντιου, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Μπράμπετς και Ντουκουρέ.

Ο Πίρσμαν φαίνεται οτι έχει το προβάδισμα έναντι του Ενκουλού, για να αντικαταστήσει τον Τσέχο κεντρικό αμυντικό. Σε ότι αφορά τα χαφ, ο Νταμπό κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι ο παρτενέρ του Ντιόπ, ενώ εξέτισε τη μια αγωνιστική της ποινής του και επέστρεψε στην αποστολή ο Γκαρσία.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο «φωτιά» που έφτιαξε ο Μπαρτζώκας

Ο προπονητής του Άρη αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Πίρσμαν θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Ντιόπ και Νταμπό θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στη μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Γκαρθία πίσω από τον Γκρέι, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ