Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών ο ΠΑΟΚ – «Παρών» και ο Γιώργος Σαββίδης (pic)

Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών ο ΠΑΟΚ – «Παρών» και ο Γιώργος Σαββίδης (pic)

Στα Τέμπη για να τιμήσουν τη μνήμη των έξι θυμάτων που «έχασαν» τις ζωές τους στις 4 Οκτωβρίου του 1999, βρέθηκαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

23 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στα Τέμπη με τους έξι οπαδούς του ΠΑΟΚ που έχασαν άδικα τις ζωές τους, καθώς γυρνούσαν από την Αθήνα, έχοντας παρακολουθήσει την ομάδα τους απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όπως κάθε χρόνο στις 4 του Οκτώβρη, έτσι και φέτος, ο Δικέφαλος του Βορρά τίμησε τις έξι αδικοχαμένες ψυχές. Με μπροστάρη τον Γιώργο Σαββίδη, ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έδωσε το «παρών» στο μνημείο και τίμησε τους έξι φίλους της ομάδας που «έφυγαν» πριν από 23 χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα του Κασάμι στις υπογραφές, το γράμμα των 5 χρόνων, το 1.000.000 € του Αμπασκάλ και οι πρώτες ημέρες στο Ρέντη

Πέρα από τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, στο μνημείο βρέθηκαν επίσης οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, οι βετεράνοι του συλλόγου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης και Κώστας Μαλιούφας, αλλά και οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, Άκης Μπεκιάρης και Άλκης Ησαϊάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ