Νάσμπεργκ:« Θα είναι η ατμόσφαιρα που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται, περιμένω να το ζήσω»

Νάσμπεργκ:« Θα είναι η ατμόσφαιρα που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται, περιμένω να το ζήσω»

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην NOVA ο στόπερ του ΠΑΟΚ, Ιβάν Νάσμπεργκ, λέγοντας ότι το περίμενε πως και πως και ότι η ατμόσφαιρα θα είναι ονειρεμένη.

Στο αποψινό ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στην NOVA ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Νάσμπεργκ, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του και την ανυπομονησία του για το παιχνίδι και την ατμόσφαιρα που πρόκειται να δημιουργήσουν οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά.

Παράλληλα τόνισε πως πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς το τριφύλλι προέρχεται από σερί νικών ωστόσο είπε ότι οι «ασπρόμαυροι» θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους.

Διαβάστε επίσης: Τίμησε τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών ο ΠΑΟΚ – «Παρών» και ο Γιώργος Σαββίδης (pic)

Στην συνέντευξη του μίλησε επίσης και για τον τραυματισμό του λέγοντας πως η διακοπή για τις εθνικές ομάδες του έδωσε αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Περιμένω ένα σκληρό παιχνίδι, με μονομαχίες, με ένταση και είναι κάτι που ανυπομονώ να ζήσω. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα σερί πέντε νικών, αλλά εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι τη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Θα είναι τέλεια, η ατμόσφαιρα που κάθε ποδοσφαιριστής ονειρεύεται. Θα δώσει ενέργεια και αυτό το κάτι παραπάνω για να διαχειριστούμε το παιχνίδι, το περιμένω να ζήσω στο έπακρο»

Για τον τραυματισμό του: «Χρειάζεται χρόνος για προσαρμογή, έχω πια δύο μήνες, ήταν σημαντικές αυτές οι 15 μέρες, μου έδωσαν αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε καλά και είμαι έτοιμος να τα δώσω όλα στο παιχνίδι που ακολουθεί».
Να σημειώσουμε επίσης πως ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ συγκεντρώνει πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα του Ραζβάν Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι έπειτα από την απουσία και του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ