Ολυμπιακός: Ετοιμοι Χάμες και Μπα για Ηράκλειο

Ολυμπιακός: Ετοιμοι Χάμες και Μπα για Ηράκλειο

Ο Κολομβιανός σούπερ σταρ και ο Αφρικανός σέντερ μπακ προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Μίτσελ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (9/10, 16:00).

Το παιχνίδι με την Καραμπάγκ ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να έχουν επικεντρωθεί πλέον στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (9/10, 16:00), για την 7η αγωνιστική της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν χρόνο για ξεκούραση, αφού ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με τους Ομιλήτες, με τους πρωταθλητές να ξεκινούν από σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: Πώς από το «επιτέλους» φτάσαμε στην κατάρρευση: Το 3-5-2, η σκέψη του Μίτσελ που άλλαξε τα πάντα, ο Εμβιλά, και ο Σισέ

Η προπόνηση της Παρασκευής (7/10) μάλιστα επεφύλασσε ευχάριστα νέα για τον Μίτσελ, ο οποίος είδε τόσο τον Χάμες Ροντρίγκες όσο και τον Ουσεϊνού Μπα να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας και να τίθονται στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση στο Ηράκλειο. Τόσο ο Κολομβιανός σούπερ σταρ όσο και ο Αφρικανός σέντερ μπακ είναι πλέον διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής και αμφότεροι θα βρίσκονται στην αποστολή.

Δύο σημαντικές επιστροφές για τον Ολυμπιακό, οι οποίες ενισχύουν τους πρωταθλητές σε επίθεση και άμυνα, με τον Μίτσελ να έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς με τους Ομιλήτες και τον τρόπο που θα φύγουν με το διπλό οι πρωταθλητές από το Ηράκλειο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ