Αυτή είναι βαθμολογία της Superleague (pic)

Αυτή είναι βαθμολογία της Superleague (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Superleague μετά και τα σημερινά (16/10) αποτελέσματα.

Το… κυρίως πιάτο της 8ης αγωνιστικής της Superleague «σερβιρίστηκε» σήμερα (16/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του επικρατώντας με σκορ 2-0 της Λαμία εκτός έδρας. Οι Πράσινοι παρέμειναν φυσικά στην κορυφή της βαθμολογίας με 24 πόντους, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας έμεινε στους 7.

Η ΑΕΚ αγχώθηκε κόντρα στον Ατρόμητο στην «OPAP Arena», όμως κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι η Ένωση ανέβηκε μόνη δεύτερη με 18 πόντους, ενώ οι Περιστεριώτες παρέμειναν στους 11 βαθμούς και την 8η θέση.

Ο ΟΦΗ έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο, σε ένα παιχνίδι που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι Κρητικοί έμειναν στους 5 πόντους και την 11η θέση, ενώ επίσης στους 5 έμειναν και οι Γιαννιώτες, με αμφότερες τις δύο ομάδες να μην ξεφεύγουν από τις τελευταίες θέσεις.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι χωρίς σκορ. Οι Αρκάδες ανέβηκαν στους 8 πόντους, ενώ οι Αγρινιώτες έφτασαν τους 11, παραμένοντας κοντά στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ