Άρης: Στην αποστολή για Περιστέρι Ζερβίνιο και Πάλμα

Άρης: Στην αποστολή για Περιστέρι Ζερβίνιο και Πάλμα

Οι δύο παίκτες των κιτρίνομαυρων εξέτισαν τη μια αγωνιστική της ποινής τους και τέθηκαν στη διάθεση του Πάρντιου για την αυριανή (5/11) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Οι Ζερβίνιο και Πάλμα είναι τα δύο νέα πρόσωπα στην αποστολή του Άρη, ενόψει του αυριανού (5/11) εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ μείωσε σε μια αγωνιστική την ποινή του Ιβοριανού μεσοεπιθετικού, ενώ και ο Πάλμα εξέτισε την τιμωρία του. Αντίθετα, εκτός αποστολής, σε σχέση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ, έμεινε ο Ροντρίγκες.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία: «Μέσα στις χειρότερες σφαγές που μας έχετε κάνει» (pics)

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο (05/11), στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League.
Η αποστολή της ομάδας (το μεσημέρι θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Manu Garcia, Mateo Garcia, Mancini, Gervinho, Gray, M’Bakata, Nkoulou, Camacho, Diop Gueye, Dabo, Luis Palma, Odubajo, Peersman, Mazikou, Etebo.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Doukoure (τραυματίας), Rodriguez, Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Σγούρος, Παναγίδης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ