Σοβαρός κίνδυνος για το ντέρμπι: «Πρέπει να αναβληθεί λόγω κεραυνών»

Σοβαρός κίνδυνος για το ντέρμπι: «Πρέπει να αναβληθεί λόγω κεραυνών»

Την αναβολή του ντέρμπι της Λεωφόρου, λόγω της κακοκαιρίας που θα πλήξει την Αττική, πρότεινε ο μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Βόμβα» από το… πουθενά, σχεδόν ένα 24ωρο πριν από το πρώτο «σφύριγμα» του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος, Κλέαρχος Μαρουσάκης, πρότεινε να μη γίνει αύριο το ντέρμπι. Ο λόγος; Η σφοδρή κακοκαιρία που θα πλήξει αυτό το Σαββατοκύριακο την Αττική και γενικότερα όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης: Το πλάνο νίκης του Μίτσελ, οι παίκτες-κλειδιά, η ατάκα για το ντέρμπι και ο… Μπόουλερ

Όπως υποστήριξε ο γνωστός μετεωρολόγος, οι κεραυνοί που θα πέσουν από την κακοκαιρία «EVA» θα θέσουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών, καθώς πρόσθεσε ότι ακόμα και η προσέλευση του κόσμου του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο θα είναι πολύ δύσκολη.

«Προσοχή και στους κεραυνούς. Ένας λόγος που θα μπορούσε να πάρει αναβολή το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός εκτός από την δυσκολία μετακίνησης του κόσμου είναι και οι κεραυνοί. Έχουμε δει πολλές φορές κεραυνοί να χτυπάνε μέσα στα γήπεδα. Και να χτυπάνε παίκτες», ανέφερε στο OPEN ο Μαρουσάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ