Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Περιστεριώτες

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 2-0: Επέστρεψαν στις νίκες οι Περιστεριώτες

Τρία λεπτά χρειάστηκε ο Ατρόμητος για να σκοράρει δύο γκολ και πάρει τη νίκη με σκορ 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, με τους Περιστεριώτες να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από έναν μήνα.

Ένας μήνας ήταν πολύ μεγάλο διάστημα χωρίς νίκη, και ο Ατρόμητος κατάφερε να σπάσει το αρνητικό αυτό σερί επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 2-0 του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

Οι Περιστεριώτες χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά στο πρώτο μέρος για να σημειώσουν τα δύο τέρματα που τους χάρισαν τη νίκη. Έτσι πήγαν στους 15 πόντους και την 7η θέση, παραμένοντας στο κυνήγι των πλέι-οφ, ενώ οι Αρκάδες έμειναν στους 10 βαθμούς και τη 10η θέση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν, η οποία άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα κάνοντας το 1-0 στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Χατζηισαΐα. Έπειτα από φάουλ που εκτελέστηκε από τον Ρομπάιγ, ο Μαυρομμάτης γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στον στόπερ του Ατρομήτου και εκείνος σκόραρε.

Πριν προλάβει ο Αστέρας να συνέλθει, ήρθε και το 2-0 από τους Περιστεριώτες με σκόρερ αυτή τη φορά τον Κιάρτανσον τρία λεπτά αργότερα. Στο 12′ συγκεκριμένα, ο Ρομπάιγ με ωραία πάσα βρήκε τον Ισλανδό, που όντας ψύχραιμος νίκησε τον Παπαδόπουλο. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ στο 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό οι Αρκάδες βγήκαν για να πιέσουν ώστε να πετύχουν το γκολ που θα τους βάλει ξανά στη διεκδίκηση του ματς. Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη ποτέ. Ο Ατρόμητος κράτησε στην άμυνα και αφού δεν άλλαξε κάτι δραματικά, μπόρεσε να φτάσει στη νίκη με το 2-0, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Ατρόμητος (Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κεχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Έρλινγκμαρκ, Κουέν (77΄Φριντζόνσον), Γκονζάλες (68΄Οικονομίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (68΄Τζαβίδας), Ροτάριου (77΄Κλωναρίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Γκαρντάφσκι (46΄Καρμόνα), Ζουκάνοβιτς, Καστάνο, Τασουλής (68΄Άλβαρες), Σίτο, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (68΄Μπερτόγλιο), Κρέσπι, Ριέρα, Μπαράλες (57΄Μπενίτο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ