Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη, Λουτσέσκου-Μπότο και… μεταγραφές

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με Σαββίδη, Λουτσέσκου-Μπότο και… μεταγραφές

Η διακοπή του Μουντιάλ πλησιάζει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοζέ Μπότο έχουν ξεκινήσει να καταστρώνουν πλάνα για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο ΠΑΟΚ το Σάββατο 13/11 θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Βόλο στην Τούμπα, πριν τη διακοπή των πρωταθλημάτων για το Μουντιάλ. Μάλιστα αυτό θα είναι και το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το οποίο είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς σε περίπτωση νίκης θα προσπεράσει τον Βόλο και θα πλασαριστεί στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι της ομάδας, δεν σκοπεύουν να αφήσουν ανεκμετάλλευτο το διάστημα τη διακοπής, όπου κατά τη διάρκεια της θα καταστρώσουν τα πλάνα ενόψει τη χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα με Ατρόμητο (pic)

Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη κάποιες προεργασίες ώστε με το που διακοπεί το πρωτάθλημα να είναι έτοιμες οι εκθέσεις που θα παρουσιαστούν στον Ιβάν Σαββίδη στη μεταγραφική σύσκεψη.

Αυτό που έχουν αποφασίσει από κοινού ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοζέ Μπότο, είναι να δοθεί βάρος στην επίθεση με την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ και ενός μεσοεπιθετικού και συγκεκριμένα για τη θέση «10». Μάλιστα γι’ αυτή τη θέση έχει επανέλθει στο προσκήνιο το όνομα του Φάμπιο Μάρτινς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος.

Το μόνο που απομένει είναι ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ να δώσει το «ΟΚ» ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις μεταγραφές, κάτι το οποίο θα μάθουμε μέσα στην επόμενη εβδομάδα όπου θα πραγματοποιηθεί η σχετική σύσκεψη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ