Άρης: Χωρίς Μαντσίνι στα Γιάννινα – Τελειώνει άμεσα ο Ντιοπ

Άρης: Χωρίς Μαντσίνι στα Γιάννινα – Τελειώνει άμεσα ο Ντιοπ

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι έμεινε εκτός αποστολής του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (13/11), ενώ ο Πάπε Σέικ Ντιόπ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τους «κίτρινους».

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League, με τον Άλαν Πάρντιου να ανακοινώνει την αποστολή των «κίτρινων». Εκτός έμεινε ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Μόουζες Οντουμπάτζο που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Επιπλέον η ομάδα του Άρη αναμένεται να δρομολογήσει και τη λύση της συνεργασίας της με τον Σενεγαλέζο χαφ, Πάπε Σέικ Ντιόπ, ο οποίος επίσης έμεινε εκτός αποστολής.

Το δελτίο Τύπου του Άρη:

Διαβάστε επίσης: Τι βλέπουν οι μπουκ για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ο ρόλος της Λεωφόρου (pics)

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/11), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 (τελευταία του Α’ γύρου της κανονικής περιόδου).

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι (16:00) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων («οι Ζωσιμάδες») αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μανού Γκαρσία, Ματέο Γκαρσία, Ζερβινιό, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Καμάτσο, Νταμπό, Λούις Πάλμα, Οντουμπάτζο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Μαρμαρίδης, Σγούρος.

*Εκτός αποστολής έμειναν οι Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Ντιόπ, Ροντρίγκεζ, Χαίροβιτς, Τανούλης, Χατζηιωάννου, Παναγίδης, Καρακασίδης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ