Πάλμα: «Ευτυχισμένος για το χατ τρικ, θέλω να μοιάσω στον Ρονάλντο»

Πάλμα: «Ευτυχισμένος για το χατ τρικ, θέλω να μοιάσω στον Ρονάλντο»

Σε δηλώσεις του ο Λουίς Πάλμα μίλησε για το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία και για τον πανηγυρισμό του αλά Ρονάλντο ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό προς το πρόσωπο του Πορτογάλου.

Δήλωσεις στην ΝΟVA παραχώρησε ο Λουίς Πάλμα παραμονές του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League.

Ο μεσοεπιθετικός του Άρη μίλησε για το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Λαμία, απάντησε στο ερώτημα γιατί πανηγύρισε αλά Ρονάλντο ενώ στάθηκε και στην συγκέντρωση που πρέπει να επιδείξει η ομάδα στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε επίσης: «Καυτός» Ντόρσεϊ: Έβαλε 25 πόντους σε 28 λεπτά με την θυγατρική των Μάβερικς

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το πώς ένιωσε μετά το χατ τρικ με την Λαμία: “Απολύτως ευτυχισμένος ένιωσα για το χατ τρικ που πέτυχα! Θέλω να ευχαριστήσω το Θεό, που μου έδωσε τη δύναμη να το καταφέρω, αλλά και γιατί νικήσαμε σε αυτό το παιχνίδι! Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά τα προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία δεν νικήσαμε”.

Για το γεγονός ότι αυτό ήταν το 25ο χατ τρικ παίκτη του Άρη στην ιστορία της ομάδας στη Α’ Εθνική και αν περίμενε ποτέ να πετύχει τρία γκολ σε έναν αγώνα: “Οπωσδήποτε το περίμενα! Ήξερα ότι κάποια στιγμή θα έρθει! Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι με αυτά τα τρία γκολ και την ασίστ που έδωσα επικρατήσαμε σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Η αλήθεια είναι ότι δεν το γνώριζα ότι αυτό είναι το 25ο χατ τρικ παίκτη του Άρη στην πρώτη κατηγορία. Αυτό με κάνει πιο χαρούμενο, γιατί τώρα ξέρω ότι πέρασε στην ιστορία της ομάδας! Εύχομαι να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο!”

Για όσα του είπαν οι συμπαίκτες του και ο προπονητής του μετά το χατ τρικ: “Μου έδωσαν συγχαρητήρια και μου είπανε να συνεχίσω να σκοράρω!”

Για τον πανηγυρισμό αλά Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και για την μπάλα του αγώνα με τη Λαμία, που πήρε στο σπίτι του: “Την μπάλα την πήρα και δεν τη δίνω σε κανέναν, γιατί είναι το ενθύμιο μου από αυτό το παιχνίδι! Πράγματι, ο τρόπος που πανηγύρισα είναι αλά Κριστιάνο Ρονάλντο! Τον θαύμαζα από μικρό παιδί. Τον λάτρευα και τον λατρεύω αυτόν τον παίκτη και ήθελα από παιδί να του μοιάσω”.

 Σχετικά με το χατ τρικ πρόσθεσε: “Έχω πετύχει άλλο ένα χατ τρικ στην καριέρα μου, στην πατρίδα μου, την Ονδούρα, τη σεζόν 2020-2021. Είμαι πολύ περήφανος που πλέον έχω δύο χατ τρικ!”

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, όπως ήμασταν με τη Λαμία. Παίξαμε καλά και συγκεντρωμένα στον προηγούμενο αγώνα. Είχαμε την κατοχή και αμυνθήκαμε καλά. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε στα Γιάννινα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι και λόγω της διακοπής που έρχεται. Θέλουμε να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία, αλλά και να πάμε ήρεμοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, για να δουλέψουμε σε αυτό στην καλύτερη δυνατή κατάσταση”

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ