Νταμπράουσκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους οπαδούς μας» (vid)

Νταμπράουσκας: «Αφιερώνω τη νίκη στους οπαδούς μας» (vid)

Στον... 12ο παίκτη αφιέρωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας τη νίκη του ΟΦΗ επί του Λεβαδειακού.

Ο ΟΦΗ έφερε τούμπα το ματς με τον Λεβαδειακό και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1, στο φινάλε του πρώτου γύρου.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στάθηκε ιδιαίτερα στον κόσμο της ομάδας στον οποίο και αφιέρωσε αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση «βουνό» για τον Ολυμπιακό ως τον… τελικό

Όσα είπε ο Νταμπράουσκας:

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, περιμέναμε καιρό τη νίκη, την αφιερώνω στους οπαδούς μας. Ήταν δύσκολο διάστημα όλο αυτό χωρίς νίκη και χαίρομαι γιατί οι φίλαθλοι μας έχουν κάτι για να φωνάξουν για την ομάδα τους σήμερα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, υπήρχε και πίεση, δεχτήκαμε νωρίς το γκολ στο παιχνίδι, δεν ήμουν ευχαριστημένος για το πως αντιδράσαμε μετά το γκολ.

Πέσαμε ψυχολογικά και δεν ήμασταν αυτό που θα ήθελα μετά το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν με πιο κοντινές αποστάσεις, βγαίναμε πιο μπροστά, για πολύ μεγάλο διάστημα δεν πήγε το παιχνίδι όπως θέλαμε, αλλά μας έλειψε και η δημιουργικότητα. Έχουμε καλή ομάδα, αλλά πρέπει να είμαστε υγιείς και να είμαστε και πιο σταθεροί. Οι παίκτες που μπήκαν βοήθησαν πολύ».

Από την πλευρά του ο Νέιρα είπε:

«Ξεκινήσαμε πίσω στο σκορ, αυτό μας δημιούργησε άγχος αλλά το αντιμετωπίσαμε έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας που μας στάθηκε για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Πηγαίνουμε στις διακοπές χαρούμενοι γιατί πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ