Άρης: Δυο φιλικά κατά το διάστημα της διακοπής

Άρης: Δυο φιλικά κατά το διάστημα της διακοπής

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επαφές με ομάδες, για τη διεξαγωγή δυο αναμετρήσεων φιλικού χαρακτήρα, μέχρι την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη αναμένεται να επιστρέψουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στις προπονήσεις, μετά την άδεια που τους έδωσε ο Άλαν Πάρντιου, προκειμένου να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν από τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Άγγλος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει το χρονικό διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, χωρίς την πίεση από επίσημα παιχνίδια, ενώ ζήτησε τη διεξαγωγή δυο φιλικών αγώνων, τουλάχιστον, για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, εξαιτίας της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Διαβάστε επίσης: Ο υπέρ-υπολογιστής… μίλησε: Φινάλε- θρίλερ στην Premier League με νικήτρια την Αρσεναλ – Εκπληξη η θέση της Τσέλσι (pic)

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με αρκετές ομάδες, προκειμένου να «κλείσουν» τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ένας από τους πιθανούς αντιπάλους, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι και η Μακάμπι Χάιφα, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αν οριστικοποιηθεί, πάντως, η διεξαγωγή φιλικού με τους Ισραηλινούς, αυτό αναμένεται να γίνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ