Άρης: Ο Πάρντιου και ο Ροντρίγκες

Άρης: Ο Πάρντιου και ο Ροντρίγκες

Ο Άγγλος τεχνικός του Άρη αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου στον μεσοεπιθετικό από την Ονδούρα, αρχής γενομένης από τα φιλικά παιχνίδια στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από τον Άρη και με οψιόν αγοράς από τη Ντεπορτίβο Ολίμπια, μέχρι στιγμής, όμως δεν έχει αγωνιστεί. Κάτι το οποίο πρόκειται, όπως όλα δείχνουν, να αλλάξει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα δεν ήταν εύκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής, σε έναν Άρη που είχε άμεση ανάγκη τους βαθμούς και βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ο Άλαν Πάρντιου, όμως, είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του ποδοσφαιριστή στις προπονήσεις και αναμένεται να τον ενεργοποιήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Εμβιλά και το νέο του συμβόλαιο

Αρχής γενομένης από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι κιτρίνομαυροι το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Ο Ροντρίγκες, άλλωστε, αποκτήθηκε από τους κιτρινόμαυρους ως μια επένδυση, παρόμοια με αυτήν του Πάλμα και θα πρέπει να έχουν άποψη για την αξία του, πρίν την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα ενεργοποιηθεί ή όχι η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ