Άρης: Αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί

Άρης: Αυτές είναι οι θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί

Οι κιτρίνομαυροι έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό την προεργασία για τις κινήσεις που θα κάνουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και αναμένεται να αποκτήσουν δυο χαφ, έναν επιθετικό κορυφής, έξω δεν αποκλείεται να κινηθούν και για εξτρέμ, κάτι που θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση του Μαντσίνι.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υλοποίηση του σχεδιασμού του Άρη, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό την προεργασία,. έχοντας αποφασίσει τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί η ομάδα τους.

Στις προθέσεις τους είναι να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο κεντρικών χαφ. Γίνονται, μάλιστα, ενέργειες προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο με τον Ντιόπ, καθώς αναμένεται ο εκπρόσωπος του στη Θεσσαλονίκη για τις τελικές συζητήσεις. Η συγκεκριμένη απόφαση είναι τελεσίδικη, καθώς οι κιτρίνομαυροι δεν είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σενεγαλέζου μέσου.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαντσίνι στον δρόμο για τον Πειραιά – Πότε γυρίζει από την Αργεντινή, πώς θα γίνει η μεταγραφή

Την ίδια κατάληξη, αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να έχει και η υπόθεση του Σεϊκ Ντουκουρέ. Για διαφορετικούς, φυσικά, λόγους, καθώς από τον Ιβοριανό μέσο δεν υπάρχει το παραμικρό παράπονο. Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει να κάνει με τον τραυματισμό στο γόνατο του ποδοσφαιριστή, αν και βρίσκεται, πλέον στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας.

Οι κιτρίνομαυροι σχεδιάζουν να αποκτήσουν δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Ένα «εξάρι» με πολλά τρεξίματα, που θα πλαισιώσει τον Ετέμπο. Ακόμα, έναν εσωτερικό χαφ, που θα μπορεί να βοηθάει και στην οργάνωση αλλά και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Προτεραιότητα, ακόμα, για τους ανθρώπους του Άρη αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή και η απόκτηση ενός επιθετικού κορυφής. Ο Γκρέι, άλλωστε, είναι η μοναδική λύση που έχουν στη συγκεκριμένη θέση, ενώ χρησιμοποιούνται, χωρίς να είναι η φυσική τους και οι Πάλμα και Ζερβίνιο.

Ο διεθνής Τσέχος φορ Βίντρα, που έμεινε ελεύθερος από τη Μπέρνλι το καλοκαίρι, είναι μια από τις επιλογές που εξετάζουν. Ο ποδοσφαιριστής έχει ξεπεράσει τον σοβαρό τραυματισμό του (ρήξη χιαστού) και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη.

Οι τελευταίοι, πάντως, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, πριν πάρουν την οριστική τους απόφαση. Ακόμα, οι κιτρίνομαυροι είναι πιθανόν να κινηθούν και για έναν εξτρέμ. Ο Μαντσίνι, άλλωστε, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν την επόμενη μεταγραφική περίοδο.

Στόχος των ανθρώπων του Άρη είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να κάνουν άμεσα τη διαφορά και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας τους, όπως έγινε και στην περίπτωση του Ετέμπο. Θέλουν, μάλιστα, να ολοκληρώσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τις συγκεκριμένες κινήσεις, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να έρθουν στη Θεσσαλονίκη και να τεθούν στη διάθεση του Άλαν Πάρντιου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ