Εσπασαν τα κοντέρ Ανδρούτσος, Εμβιλά – Εντυπωσίασαν Κασάμι, Ελ Αραμπί, πολύ καλά Φορτούνης, Βρουσάι

Εσπασαν τα κοντέρ Ανδρούτσος, Εμβιλά – Εντυπωσίασαν Κασάμι, Ελ Αραμπί, πολύ καλά Φορτούνης, Βρουσάι

Ανδρούτσος και Εμβιλά κυριάρχησαν στα τεστ φυσικής κατάστασης του Μίτσελ. Ξεχώρισαν οι εντυπωσιακοί Κασάμι, Ελ Αραμπί και Φορτούνης, Βρουσάι.

Από την Πέμπτη ο Μίτσελ έχει βάλει στο πρόγραμμα διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Δείχνοντας ότι δεν έχει καμία διάθεση να αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένος. Από χθες, μάλιστα, έχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, καθώς οι ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδος πέρασαν από ειδικά τεστ φυσικής κατάστασης σε δύο γκρουπ.

Στόχος, να φανεί η ετοιμότητά τους, να οργανωθεί με ακρίβεια και προσαρμογή το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο Ρέντη και στις 9 ημέρες της παρουσίας στην Ισπανία (28/11 – 07/12), αλλά και να γίνει ξεκάθαρο ποιοι πρέπει να φορτσάρουν περισσότερο. Τα τεστ έγιναν σε δύο γκρουπ, πρωί και απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μεγάλοι νικητές των τεστ που έγιναν το απόγευμα και αφορούσαν την αντοχή, καθώς τα τεστ περιλάμβαναν τρέξιμο με αλλαγές ρυθμού, στόχους και περιοδική αύξηση της έντασης, ήταν ο Θανάσης Ανδρούτσος στο ένα γκρουπ και ο Γιαν Εμβιλά στο δεύτερο γκρουπ.

Οι δυο τους πρώτευσαν και με την αντοχή τους ήταν οι νικητές της ημέρας, με τον Ελληνα μπακ να έχει συνολικά την καλύτερη επίδοση, με τον Μίτσελ να τον έχει ανεβάσει στην εσωτερική επετηρίδα, ίσως και στην πρώτη θέση των δεξιών μπακ. Εν αναμονή και της προσθήκης που θα γίνει στη συγκεκριμένη θέση.

Οι ποδοσφαιριστές που προκάλεσαν αίσθηση με την κατάστασή τους, πάντως, ήταν δύο… εκπλήξεις. Συγκεκριμένα, ήταν εντυπωσιακό και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι στη δεύτερη θέση των «τελικών» των δύο γκρουπ, βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές που λίγοι θα περίμεναν.

Και αυτό διότι ο ελάχιστα πίσω από τον Ανδρούτσο στα τεστ βρέθηκε ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος φαίνεται ότι μπαίνει με φόρα στη διεκδίκηση χρόνου και ρόλου στον Ολυμπιακό, όντας έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. Στο άλλο γκρουπ, πίσω από τον Εμβιλά τερμάτισε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος όχι απλά έδειξε ότι έχει αντοχές, αλλά ότι είναι καλύτερα από τους περισσότερους συμπαίκτες του.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το ποιοι τερμάτισαν 3οι στα δύο γκρουπ, καθώς και οι δύο είναι ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν καλοκαιρινή προετοιμασία, δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά πλέον αποτελούν παίκτες που υπολογίζει και έχει στα αγωνιστικά σχέδιά του ο Μίτσελ. Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι και τον Κώστα Φορτούνη. Οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι έχουν δουλέψει πολύ και ότι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ