Άρης: Οι δοκιμές κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Άρης: Οι δοκιμές κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα

Ο Άλαν Πάρντιου έχει δουλέψει πάνω στον τομέα της τακτικής τις προηγούμενες μέρες και στο κυριακάτικο (4/12) φιλικό με τη ομάδα του Ισραήλ, αναμένεται να δοκιμάσει πρόσωπα και συστήματα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα στις προπονήσεις μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άλαν Πάρντιου. Ο Άγγλος τεχνικός έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις προπονήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα στην τακτική.

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων και οι παίκτες του δούλεψαν σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού, προσπαθώντας να βελτιώσουν τις αδυναμίες που είχαν εμφανίσει στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Στο κυριακάτικο (4/12) φιλικό παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, μάλιστα, είναι πιθανό ο Άλαν Πάρντιου να δοκιμάσει ορισμένα απο νέα στοιχεία που έχει βάλει στις προπονήσεις, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και όλους τους διαθέσιμους παίκτες του.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι οι κιτρίνομαυροι θέλουν να δώσουν και ακόμα ένα φιλικό μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως, είναι δύσκολο να βρουν αντίπαλο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Το πιθανότερο, μάλιστα, είναι να κάνουν ένα οικογενειακό διπλό με την ομάδα Κ-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ