Άρης: Σπάει τα κοντέρ ο Ροντρίγκες

Άρης: Σπάει τα κοντέρ ο Ροντρίγκες

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, που υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης, ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Εμπακατά και Οντουμπάζιο.

Η παρουσία του Έντουιν Ροντρίγκες ήταν η ευχάριστη έκπληξη της σημερινής προπόνησης του Άρη. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, που υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση, συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος εκγύμνασης. Αντίθετα, ατομικό ακολούθησαν οι Εμπακατά και Οντουμπάζιο, που δεν έχουν ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

Διαβάστε επίσης: Έντσο Φερνάντες: Το «κλειδί» για τη… μεταμόρφωση της Αργεντινής και την ελευθερία του Μέσι (pics, vids)

«Στους ρυθμούς του διεθνούς φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα κινείται η ομάδα μας, που συνέχισε σήμερα την προετοιμασία της.

Η προπόνηση της Πέμπτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδι τακτικής και ασκήσεις φυσικής κατάστασης), ενώ η αυριανή προπόνηση (02/12) είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι.

Ο Έντουιν Ροντρίγκες (έβγαλε τα ράμματα, μετά την επέμβαση που έγινε για αφαίρεσης λιπώματος) ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο και Σαλέμ Εμπακατά έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι τα έσοδα του φιλικού αγώνα της Κυριακής (04/12, 18:30) θα διατεθούν για την ανέγερση του νέου μουσείου Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη, ενώ η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ισραήλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας.

* Η αποστολή της Μακάμπι Χάιφα έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ