Λουτσέσκου: «Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, δεν θα τους χαλάσουμε χατίρι»

Λουτσέσκου: «Ο κόσμος θέλει μεταγραφές, δεν θα τους χαλάσουμε χατίρι»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού, ενώ τόνισε πως δεν θα χαλάσει το... χατίρι του κόσμου όσον αφορά τις μεταγραφές.

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης με την ΑΕ Λεμεσού, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 3-0.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του, για τους παίκτες του που πρέπει να είναι έτοιμοι, για τον εσωτερικό ανταγωνισμό, ενώ επισήμανε πως δεν θα χαλάσει το χατίρι των οπαδών της ομάδας όσον αφορά τις μεταγραφές.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για την απόδοση των ποδοσφαιριστών. Και ξεκινάω με το παράδειγμα του Ολιβέιρα που προέρχεται από μία δύσκολη περίοδο, έναν σοβαρό τραυματισμό. Και αμέσως μόλις ήταν έτοιμος να επιστρέψει, είχε έναν ακόμη που τον άφησε έξι εβδομάδες πίσω.

Ο Νέλσον είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς, με το στυλ του μας προσφέρει πολλά. Επίσης, να πούμε για τον Φιλίπε Σοάρες. Από την πλευρά μου, μπορώ να σας πως ότι εδώ και δέκα μήνες υπήρχαν κάποια… θέματα τριβής μεταξύ μας, και από ένα σημείο και μετά, γύρισε τον διακόπτη. Πλέον, είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής.

Έχουμε συζητήσει πολύ και για Αουγκούστο. Από πέρσι έχουμε μιλήσει πολύ για την θέση του, πλέον παίζει λίγο πιο πίσω και μας δίνει πράγματα με την σκληράδα του στο γήπεδο. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά.

Για τον Ράφα Σοάρες, ξεκίνησε στο πρώτο του παιχνίδι στην Σόφια, και είναι ένας παίκτης που χρειάστηκε περισσότερο χρόνο για να καταλάβει τι θέλουμε απ’ αυτόν. Έκανε ένα λάθος στο ματς με την Λέφσκι και στην συνέχεια τον πήρε από κάτω. Κατόπιν, ήρθε ένας τραυματισμός και όταν επέστρεψε, χρειάστηκε ένα διάστημα για να καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού μας και μπορώ να πω ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης. Ακολουθείται μια διαδικασία για να καταλήξουμε στην επιλογή παικτών που θα παίζουν».

Για το αν αυξάνεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός: «Δεν είναι πρόβλημα να διαλέξει ο προπονητής. Είναι σημαντικό να μπορεί να διαλέξει περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα του δώσουν τα στοιχεία του βασικού. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί, ξέρουν που βρίσκονται και αυτό μας δίνει αυτόματα περισσότερες λύσεις. Μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την καλή περίοδο ενός, σε σχέση με την κακή ενός άλλου. Μπορούμε να έχουμε διαφορετικές λύσεις και αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Μετά από ένα καλό αποτέλεσμα, όλοι κρίνουν και λένε ότι είμαστε καλοί και το αντίθετο όταν έρχεται ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Χρειάζεται χρόνος για να χτιστούν οι σχέσεις ποδοσφαιριστών και προπονητή. Είναι πολύ σημαντικό ότι μπορούμε να έχουμε τώρα περισσότερους παίκτες. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα τα πράγματα μπορούν να πάνε καλύτερα».

Για το σκεπτικό στις μεταγραφές: «Παρόλο που υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ποδοσφαιριστών, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία σε συγκεκριμένες θέσεις. Έχουμε συζητήσεις, έχουμε ένα πλάνο που αναλύουμε. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές οπότε δεν μπορούμε να χαλάσουμε χατίρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ