Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο (1-1)

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο (1-1)

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο «Θ.Κολοκοτρώνης».

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους το απόγευμα του Σαββάτου (3/12), στο «Θ.Κολοκοτρώνης» στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας των δύο ομάδων εν όψει της επανέναρξης της σεζόν και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1.

Στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή (Μουνάφο-Ντε Μποκ) και η ανάπαυλα βρήκε το παιχνίδι χωρίς σκορ.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ: «Κέρδη» ο Ολυμπιακός στο… χρηματιστήριο

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που το άνοιξαν με τον Κιάρτανσον στο 54′, μετά από γύρισμα του Ροτάριου.

Τελικά ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασουλή ο Μάριτς δεν κατάφερε να απομακρύνει και ο Μπαράλες έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Χουάν Ντομίγκεθ, Ρεγκίς, Ριέρα, Σίτο, Μπενίτο. Επαιξαν και οι: Τσιφτσής, Τασουλής, Καστάνιο, Ιγκλέσιας, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπαράλες, Τιλίκα, Αντζουλάς, Προύντζος, Κανελλόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μάριτς, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζησαϊας, Ερλινγκμαρκ, Οικονομίδης, Κουέν, Τζοβάρας, Κλωναρίδης, Μουνίθ, Τζαβιδας Επαιξαν και οι Οικονομίδης, Μαυρομμάτης, Ροτάριου, Κωτσόπουλος, Κιάρτανσον, Ρομπάιγ, Στρούγγης, Γκονζάλες, Πομόνης, Αθανασίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ