Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Ντόι

Ολυμπιακός: Τα νεότερα για Ντόι

Ο νεαρός τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή – Η πρώτη εκτίμηση για τραυματισμό του.

Ατυχος στάθηκε ο Ανδρέας Ντόι στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης (3-3), με τον νεαρό σέντερ μπακ να τραυματίζεται λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή στο 42’, αφήνοντας τη θέση του στον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού επιτελείου, έχει υποστεί μια κάκωση στο δεξιό του γόνατο από άμεση πλήξη, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε επίσης: Αυτά δεν γίνονται: Ξανά ουρές για Χάμες και Μαρσέλο (vids+pics)

Ο τραυματισμός του νεαρού άσου δεν είναι σοβαρός και σύντομα θα τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μίτσελ, ο οποίος πιστεύει πολύ στον Ανδρέα Ντόι. Ο Ισπανός ήταν αυτός άλλωστε που τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα και του έδωσε φανέλα βασικού, με τον 19χρονο να βγάζει ασπροπρόσωπο τον προπονητή του.

Ο Ντόι, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και στα δύο φιλικά με Χάντερσφιλντ και Σταντάρ Λιέγης, μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 8 επίσημες αναμετρήσεις σε Super League και Europa League, έχοντας 1 ασίστ σε 675 λεπτά συμμετοχής. Ο νεαρός άσος αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού και στο δεύτερο μισό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ