Άρης: Τα «φώτα» στο οικογενειακό διπλό με την Κ-19

Άρης: Τα «φώτα» στο οικογενειακό διπλό με την Κ-19

Ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται να κάνει νέες δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα στο σημερινό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, αλλά και να τσεκάρει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας νέων.

Οικογενειακό διπλό με την Κ-19 περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, με τον Άλαν Πάρντιου να είναι αυτός που πήρε την απόφαση για τι συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Άγγλος τεχνικός προτίμησε να γίνει αναμέτρηση φιλικού χαρακτήρα με τον συγκεκριμένο «αντίπαλο» προκειμένου να μπορεί να τσεκάρει και την αγωνιστική κατάσταση των παικτών της ομάδας νέων.

Διαβάστε επίσης: O Φερνάντο που καμαρώνουμε και ο Κριστιάνο που το χάνει…

Ο προπονητής των κιτρίνομαυρων, βέβαια, θα έχει την ευκαιρία να κάνει δοκιμές σε πρόσωπα και συστήματα. Το πιθανότερο είναι οτι για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μετά από αυτό με τη Μακάμπι Χάιφα, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Ροντρίγκες και Ντουκουρέ.

Ακόμα, ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Πάρντιου θα δοκιμάσει και πάλι το σύστημα 3-5-2, το οποίο είχε δουλέψει στις προπονήσεις και με το οποίο είχε παρατάξει την ομάδα του στο πρόσφατο φιλικό με την πρωταθλήτρια Ισραήλ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ