Λοντίγκιν: «Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος»

Λοντίγκιν: «Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος»

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και για την επανέναρξη της σεζόν μίλησε ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν παραχώρησε συνέντευξη στους απεσταλμένους του ελληνικού Τύπου στην Κύπρο και μεταξύ άλλων έκανε έναν απολογισμό της μίνι προετοιμασίας του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο άσος των «πράσινων» αναφέρθηκε στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τόνισε πως ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος.

Διαβάστε επίσης: Ο περιζήτητος Πιερ Κούντε: Το limit up από το Μουντιάλ και οι προτάσεις (vid)

Όσα είπε ο Λοντίγκιν:

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πήραν ρυθμό στα πόδια τους μετά το break του Μουντιάλ:

«Είναι σημαντικό για κάποια παιδιά που δεν παίζουνε πολύ να παίρνουν ρυθμό αγώνων, ειδικά σε τέτοια ματς απέναντι σε καλές ομάδες. Γιατί παίξαμε με καλούς αντιπάλους. Εδώ στην Κύπρο υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και το ποδόσφαιρο που παίζουν είναι πολύ καλό. Υπάρχει πίεση. Ειδικά στα δύο πρώτα παιχνίδια δεχθήκαμε αρκετή πίεση όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και στο πως θα μπορούσαμε να βγούμε μέσα απ’ αυτό το πρέσινγκ. Ηταν πολύ καλά και τα τρία τεστ για όλα τα παιδιά. Τώρα τελείωσε αυτό το στάδιο, πάμε να συγκεντρωθούμε για το Κύπελλο και μετά το πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερό του ημίχρονο στην Κύπρο, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα:

«Είναι λογικό όλο αυτό. Πέρασαν και μέρες, επέστρεψαν και κάποια παιδιά που ήταν τραυματίες. Προσωπικά αισθανόμουν πολύ καλύτερα σ’ αυτό το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, απ’ ότι αισθανόμουν στα δύο πρώτα. Λογικά το ίδιο θα αισθάνθηκαν κι ορισμένα ακόμη παιδιά που δεν έχουν παίξει ιδιαίτερα. Μας βοήθησε πολύ όλο αυτό στην Κύπρο. Ο καιρός ήταν τρομερός, τα γήπεδα σε άριστη κατάσταση και είχαμε όλα όσα χρειαζόμασταν».

Για την τελική ευθεία ενόψει των επίσημων αγώνων:

«Ξεκινάει μία ακόμη πιο δύσκολη περίοδος. Ο δεύτερος γύρος θα είναι ακόμη πιο δύσκολος, αν και πρώτα έχουμε τον αγώνα του Κυπέλλου με το Βόλο. Έναν πολύ καλό αντίπαλο. Αλλά θα προετοιμαστούμε ανάλογα και θα πρέπει να προκριθούμε».

Για τον υψηλό ανταγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ και το αν νιώθει έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία:

«Βλέπετε πως η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είναι λογικό να μην αλλάξει κάτι ο προπονητής. Εμείς είμαστε εδώ, δουλεύουμε φυσικά πρώτα απ’ όλα για την επιτυχία της ομάδας για να φτάσει στους στόχους της. Πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι μας έτσι, δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε πολύ εγωιστικά… Είμαστε εδώ, είμαστε επαγγελματίες. Δουλεύουμε στο φουλ και περιμένουμε και στηρίζουμε τους συμπαίκτες μας. Το οποίο θα γίνει κι απ’ τη δική τους πλευρά όταν έρθει η δική μας στιγμή. Κι εννοείται πως θα είμαστε όλοι έτοιμοι, να ανταπεξέλθουμε και να βοηθήσουμε. Και να πάρουμε κι εμείς και πάνω απ’ όλα η ομάδα, αυτό που μας αξίζει…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ