Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νότιγχαμ (pics)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νότιγχαμ (pics)

Οι επιλογές του Μίτσελ για το αποψινό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:00).

Δυνατό φιλικό με τη Νότιγχαμ Φόρεστ δίνει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός (19:00), με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πριν από λίγο να κάνει γνωστές της επιλογές του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τους Reds.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός ξεκινάει τον Ολυμπιακό με τον Τζολάκη μπροστά από την εστία και τους Βρουσάι, Σωκράτη, Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Μπλακ στο «10»: «Είμαστε μια από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague – Καταπληκτικοί οι οπαδοί μας»

Ο Εμβιλά, Κασάμι και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι οι τρεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με τους Μπιέλ και Φορτούνη στα δύο άκρα και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Βρουσάι, Σωκράτης, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κασάμι, Αγκιμπού Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Κρίστινσον, Πασχαλάκης, Μαρσέλο, Λάιντνερ, Μασούρας, Μπόουλερ, Σαμασέκου, Καλογερόπουλο, Ντόι, Γκάρι και Μπακαμπου.

 

Ο Ολυμπιακός έπειτα από τα δυο φιλικά στην Ισπανία με Χάντερσφιλντ (2-0) και Σταντάρ Λιέγης (3-3), στα οποία ο Μίτσελ έβγαλε αρκετά συμπεράσματα θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό του κόντρα στη Νότιγχαμ στο φαληρικό γήπεδο.

Η 11άδα της Νότιγχαμ Φόρεστ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ