Φαν Βέερτ: «Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ»

Φαν Βέερτ: «Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ»

Στο παρασκήνιο της μετακίνησής του στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Τομ Φαν Βέερτ.

Για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Τομ Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του όπου και στάθηκε στο πόσο πολύ ήθελε να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Παράλληλα, ο επιθετικός της Ενωσης αναφέρθηκε και στο σοβαρό ενδιαφέρον της Σότσι, υπογραμμίζοντας πως δε θα πήγαινε στη ρωσική ομάδα ακόμα και με τα διπλά λεφτά.

Διαβάστε επίσης: Τα «πρέπει», η Φενέρ και το ΟΑΚΑ… αποφασίζουν για τον Ολυμπιακό

«Ήταν πραγματικά σοβαρό το ενδιαφέρον της Σότσι. Είναι ωραίο, πολύ ωραίο αυτό, αλλά αμέσως σκέφτηκα ότι υπάρχει πόλεμος εκεί. Δεν θα πάω με τη γυναίκα μου και τον 14 μηνών γιό μου. Έχω και αρχές. Συνέχισαν να αυξάνουν την προσφορά τους, αλλά είπα ότι ακόμα και αν πάρω τα διπλά, δεν θα πάω. Ήθελα πολύ να πάω στην ΑΕΚ, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο σε μία όμορφη πόλη», ανέφερε αρχικά ο Φαν Βέερτ, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είχα προπονηθεί καλά και ο προπονητής με άφησε να μπω. Νιώθω μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω πραγματικά να το δείξω. Η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλος σύλλογος, το παρατηρείς σε όλα. Όταν μπαίνω σε ένα μαγαζί, με αναγνωρίζουν και βλέπεις αμέσως κόσμο όρθιο. Είναι πολύ έντονο, ειδικά από τη στιγμή που φτιάχτηκε το νέο γήπεδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ