Τάσεις φυγής από Ελ Καντουρί: Αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του

Τάσεις φυγής από Ελ Καντουρί: Αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του

Ο Ελ Καντουρί φαίνεται πως ψάχνεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και με δηλώσεις του, αναφέρθηκε σε ποια ομάδα θέλει να ρίξει τους τίτλους τέλους της καριέρας του.

Η Ιταλία σημαίνει πολλά για τον Ελ Καντουρί. Άλλωστε, επτά ολόκληρα χρόνια πέρασε στη γειτονική χώρα. Ο Μαροκινός παίκτης του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει το πέρασμά του από τα ιταλικά γήπεδα και με συνέντευξή του στην εφημερίδα Tuttosport, αποκάλυψε σε ποια ομάδα θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο 32χρονος παίκτης των «ασπρόμαυρων» γνωστοποίησε πως θέλει να ρίξει τους τίτλους τέλους στην Μπρέσια. Ειναι μια ομάδα που θα έχει πάντα στην καρδιά του, με μια πιθανή επιστροφή να βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού του.

Το συμβόλαιο του Ελ Καντουρί με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και με τις δηλώσεις του, φαίνεται πως ανοίγει την… πόρτα της εξόδου από τον Δικέφαλο του βορρά.

«Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Ιταλία και το να το κάνω στην Μπρέσια θα ήταν ακόμη καλύτερο αφού έφτασα πολύ νέος εκεί και αποχώρησα πολύ γρήγορα (σ.σ πήγε το 2010 και έφυγε το 2012) χωρίς να μπορώ να ανανεώσω το συμβόλαιο μου», είπε αρχικά ο Μαροκινός και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στη Μπρέσια και θα ήθελα να με δουν να παίζω εκεί έστω και στο τέλος της καριέρας μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ