Ανατροπή με Μαντσίνι στον Άρη!

Ανατροπή με Μαντσίνι στον Άρη!

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι είχε τετ α τετ στη σημερινή προπόνηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη - Τι συζήτησαν οι δυο τους;

Εξελίξεις στον Άρη σχετικά με την υπόθεση του Ντάνιελ Μαντσίνι, καθώς ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε συνάντηση στη σημερινή προπόνηση με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο Μαντσίνι εδώ και αρκετές εβδομάδες είχε τεθεί στο περιθώριο από τους κίτρινους λόγω των ζητημάτων που είχαν προκύψει, όμως μετά τη συζήτηση που είχε με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, επιστρέφει από σήμερα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Καρυπίδης αφού μίλησε με τον Άλαν Πάρντιου για τα μεταγραφικά ζητήματα που αφορούν την ομάδα, είχε τετ α τετ με τον εξτρέμ του Άρη και εκείνος έδωσε εξηγήσεις σχετικά με τη στάση που κρατούσε το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ έκανε δεκτά όσα είπε ο Μαντσίνι, με αποτέλεσμα να μπει ένα τέλος στο πρόβλημα που υπήρχε στις σχέσεις των δύο πλευρών και πλέον μπορεί ο Πάρντιου να τον υπολογίζει κανονικά στις προπονήσεις αλλά και στα ματς που έρχονται για τον Άρη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρυπίδης στη συνομιλία που είχε και με τον προπονητή της ομάδας, πέρα από εκείνη με τον Μαντσίνι, τα βρήκαν σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ