Κλείνει αριστερό μπακ από την Bundesliga ο Παναθηναϊκός!

Κλείνει αριστερό μπακ από την Bundesliga ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Κρίστιαν Γκάνεα είναι έτοιμος να αναπληρώσει το κενό του με αριστερό μπακ από το γερμανικό πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών από το ξεκίνημα της σεζόν, όμως πριν λίγο καιρό προστέθηκε ακόμη μια σημαντική απώλεια, καθώς ο Κριστιάν Γκάνεα τέθηκε νοκ-άουτ για πάνω από τρεις μήνες.

Οι πράσινοι για αυτό τον λόγο αποφάσισαν κατόπιν και συνεννόησης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κινηθούν για την απόκτηση αριστερού μπακ που θα πλαισιώσει τον Χουάνκαρ, προκειμένου να καλύψει και το κενό του Ρουμάνου αμυντικού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ο παίκτης που ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την απόκτηση του είναι ο Τιμοτέους Πούχατς, που αγωνίζεται στην Bundesliga και την Ουνιόν Βερολίνου.

Οι πράσινοι έχουν δουλέψει αρκετά την περίπτωση του και αναμένονται εξελίξεις άμεσα, με τον 23χρονο διεθνή Πολωνό μπακ να είναι θέμα χρόνου να καταλήξει σε οριστικό deal με τους Κυπελλούχους Ελλάδος. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την γερμανική ομάδα για την απόκτησή του με την μορφή δανεισμού για 6 μήνες ενώ αναμένεται να μπει μια οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο 23χρονος είναι διεθνής 12 φορές με την Πολωνία και έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στον τρόπο που αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο βασικός λόγος της επιλογής του είναι για να είναι ο μπακ απ αριστερός αμυντικός για αρχή πίσω από τον Χουάνκαρ. Από εκεί και πέρα εκτός από τον μπακ της Ουνιόν Βερολίνου, το τριφύλλι αναμένεται να προχωρήσει και στην απόκτηση εξτρέμ για τα αριστερά, ώστε να καλύψει το κενό του Αϊτόρ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ