Άρης: Με αλλαγές και εκπλήξεις κόντρα στον Λεβαδειακό

Άρης: Με αλλαγές και εκπλήξεις κόντρα στον Λεβαδειακό

Με αρκετά νέα πρόσωπα και ενδιαφέρουσες επιλογές η ενδεκάδα που παρατάσσει ο Άλαν Πάρντιου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας.

Ίδιος αντίπαλος, διαφορετική διοργάνωση και ο Άλαν Πάρντιου έκανε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Με κάποιες από τις επιλογές του, μάλιστα, να αποτελούν και έκπληξη, καθώς επέλεξε να αφήσει εκτός τους Πάλμα και Ιτούρμπε και να ξεκινήσει δίπλα στον Γκρέι τους Ζερβίνιο και Οντουμπάζιο.
Αντίθετα, αναμενόμενο ήταν οτι ο Πίρσμαν θα είναι ο αντικαταστάτης του τιμωρημένου Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Μαζικού πήρε τη θέση του στην αριστερή πλευρά. Ο προπονητής των κιτρίνομαυρων παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα.
O Εμπακατά ξεκινάει στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού στο αριστερό, ενώ Πίρσμαν και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο. Οι Νταμπό, Ετέμπο και Γκαρσία θα είναι η τριάδα στα χαφ. Τέλος, οι Ζερβίνιο και Οντουμπάζιο θα πλαισιώσουν τον Γκρέι στην επίθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ