Επιβεβαιώνει ο Άρης για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Πρόταση και από Ρωσία, αποφασίζουν οι κίτρινοι

Επιβεβαιώνει ο Άρης για Ολυμπιακό και Μαντσίνι – Πρόταση και από Ρωσία, αποφασίζουν οι κίτρινοι

Ο Άρης επιβεβαιώνει ότι έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και από ομάδα της Ρωσίας για τον Ντάνιελ Μαντσίνι και θα αποφασίσει ποια θα αποδεχτεί...

Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη, όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, ενώ και οι κίτρινοι επιβεβαιώνουν μέσω διαρροής ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από τους Πειραιώτες.

Παράλληλα, ο Άρης έχει στα χέρια του και προσφορά από ομάδα της Ρωσίας, όμως δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποια από τις δυο θα αποδεχθεί και που θα συνεχίσει ο 26χρονος εξτρέμ την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, όμως αυτή τη στιγμή στον Άρη αξιολογούν τις δύο προσφορές που έχουν για τον Μαντσίνι και θα προκρίνουν εκείνη που είναι πιο συμφέρουσα για τον σύλλογο.

Φυσικά, θα γίνει και συζήτηση με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για να ληφθεί υπόψιν και η δική του γνώμη στην τελική απόφαση που θα πάρει η ομάδα. Ωστόσο, είναι θέμα χρόνου να βγει οριστική απόφαση από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαντσίνι, που πλέον μοιάζει δεδομένο πως δεν θα συνεχίσει στον Άρη το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ